Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Σκοταδιστικές αθλιότητες απ’ τον Μητροπολίτη Πειραιώς: Συνέδεσε τις πυρκαγιές με την… ομοφυλοφιλία!

Σε σκοταδιστικές αθλιότητες κατέφυγε για άλλη μια φορά ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Σε κείμενο του που αναφέρεται στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, ο ανεκδιήγητος Μητροπολίτης επιχειρεί να τις συνδέσει με την… ομοφυλοφιλία! Με τον συνήθη παραλογισμό που διακρίνει ορισμένους ιερωμένους (όπως ο Μητροπολίτης Μόρφου), ο Σεραφείμ κάνει λόγο για ένα είδος τιμωρίας στην «ύβριν», που σύμφωνα με τον ίδιο, διέπραξε η κυβέρνηση όταν θεσμοθέτησε υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Με δική σας ευθύνη διαβάστε τι έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Πειραιώς:

«Με αγάπη στους κυβερνώντες θα τους έλεγα ότι όταν προβάλλουν την ανατροπή της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας και τη θεσμοθετούν ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, παρ’ όλο που καμία σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη φύση και τη θεωρούν και ως προσόν του βιογραφικού σημειώματος για την ανέλιξη σε υπουργικούς θώκους, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί ύβρι και κάθε ύβρις λαμβάνει κάθαρση και “ένδικον μισθαποδοσίαν” γιατί αυτό επιτάσει ο παγκόσμιος πνευματικός Νόμος; Ηδη την έλαβαν».

Η μόνη ύβρις είναι αυτή που διαπράττουν, σε μόνιμη βάση, ο Σεραφείμ και ορισμένοι συνάδελφοι του απέναντι στην κοινή λογική και τον ορθολογισμό.

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα