Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Σκοταδιστικό παραλήρημα ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλίας: «Τα εμβόλια είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων»!

Σε σκοταδιστικό παραλήρημα, που θα ζήλευε μέχρι και ο Μητροπολίτης Μόρφου, προέβη ο Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντανάς, ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Την ώρα που ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας Κοσμάς δίνει μάχη ενάντια στον κορονοϊό διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό», ο ιεροκήρυκας της Μητρόπολης εξαπολύει μύδρους ενάντια στις μάσκες και τα εμβόλια, σπέρνοντας αντεπιστημονικές, «ψεκασμένες» συνωμοσίες που δημιουργούν σύγχυση σε μεγάλο τμήμα του ποιμνίου του.

Πιο συγκεκριμένα, σε επιστολή του προς τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, ο Ντανάς τον καλεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όσα είπε για τον μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Εκεί επαναλαμβάνει έναν σωρό ανυπόστατες, σκοταδιστικές θεωρίες για τα εμβόλια, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι… «όλα τα εμβόλια κατά του κοροναϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων» (!). Σε άλλο σημείο του φαιδρού παραληρήματός του, ο ιερωμένος υπογραμμίζει ότι «αρνούμαστε να εμβολιαστούμε» επειδή «δεν απαρνούμαστε τον Παντοδύναμο Θεό και δεν φοβόμαστε έναν κορονοϊό».

Καταλήγει δε στο «ψεκασμένο» συμπέρασμα ότι μέσω των εμβολίων (και της μάσκας) ενάντια στον κορονοϊό… «ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντιχρίστου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο