Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Στηρίξτε τις σελίδες του «Ατέχνως» σε Facebook και Twitter

🔻  Από το ξεκίνημα της διαδικτυακής του παρουσίας, το 2015, το «Ατέχνως» βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αγάπη και στήριξη των φίλων και αναγνωστών του.
🔳  Όλα αυτά τα χρόνια, στο πλαίσιο της «αστυνόμευσης» και λογοκρισίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεχθήκαμε σοβαρές επιθέσεις.

Το 2019 το Twitter μπλόκαρε οριστικά την λειτουργία του λογαριασμού μας, πλήρως αδικαιολόγητα και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, ενώ από το Facebook λάβαμε περισσότερες από δύο φορές ειδοποιήσεις ότι ο λογαριασμός μας «παραβιάζει τους όρους» εξαιτίας αντιφασιστικών και αντιιμπεριαλιστικών δημοσιεύσεων και κοινοποιήσεων! Βρεθήκαμε στο κόκκινο για να πέσει η σελίδα. Η σελίδα δεν ήταν ορατή σε όλους τους φίλους και ακόλουθους, τα θέματά μας συχνά πυκνά εμφανίζονται χαμηλά στη ροή, εξαιτίας των ποινών που επιβάλλει το facebook.

Τον Ιούλιο του 2019 το Facebook «κατέβασε» την σελίδα «Τρία Κόκκινα Γράμματα» (που είχε περισσότερους από 21 χιλιάδες ακόλουθους) εξαιτίας αντιφασιστικών αναρτήσεων οι οποίες θεωρήθηκαν… «έκφραση μίσους»!

Δεν πτοούμαστε, δεν αλλάζουμε ρότα, με σεβασμό πάντα σε εσάς και στην αντικειμενική και πολιτικά και κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία.
Χρειαζόμαστε μόνο τη δική σας εμπιστοσύνη. Είναι η πιο αποτελεσματική ασπίδα μας.

Atexnos social media

Στηρίξτε το «Ατέχνως» σε Facebook και Twitter

Καθώς στην εποχή μας η παρουσία στα social media αποτελεί για τις ενημερωτικές ιστοσελίδες μια αναπόφευκτη αναγκαιότητα, είναι πολύ σημαντικό οι αναγνώστες και φίλοι του «Ατέχνως» να στηρίξουν τους λογαριασμούς στις πλατφόρμες του Facebook και του Twitter. Καν’ τε Like και Follow στις ακόλουθες σελίδες και προσκαλέστε φίλους σας να κάνουν το ίδιο, διαδίδοντας τις σελίδες του «Ατέχνως».

Στο Facebook

(πατήστε στην εικόνα):

fb atexnos

Περιοδικό Ατέχνως:

fb periodiko atexnos

Στο Twitter: @Atexnos2015

twitter atexnos

 

Twitter Atexnos ακολουθήστε μας στο Twitter