• [ «Δικοί σου εχθροί, δικοί μου εχθροί /του σκεφτόμενου ανθρώπου είναι εχθροί» οι φασίστες]
Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Στης χούντας το αλισβερίσι…

Με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, η Χρυσή Αυγή «χτυπιέται» ότι είναι ενάντια στους «χώρους εποπτευόμενης χρήσης» και ότι κακώς το ΚΚΕ τής καταλογίζει στήριξη στην κυβέρνηση, αφού – όπως λέει – σκοπεύει να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την Υγεία, όπου περιέχονται και οι διατάξεις για τα ναρκωτικά. Παραθέτει μάλιστα επιλεκτικά και αποσπασματικά την τοποθέτηση του αγορητή της στην Επιτροπή της Βουλής, όπου δηλώνει ότι θα καταψηφίσει. Δυστυχώς όμως για τους χρυσαυγίτες, ό,τι έγραψε δεν ξεγράφει.

Η στήριξή τους στην πολιτική «μείωσης της βλάβης», που στρώνει το έδαφος για μέτρα όπως οι «χώροι εποπτευόμενης χρήσης», είναι δεδομένη και αναλύθηκε διεξοδικά από τον βουλευτή τους στην Επιτροπή, όπου εξέφρασε μόνο κάποιες «ανησυχίες» για τον κίνδυνο αυτοί οι χώροι να μετατραπούν σε «πιάτσες».

Γι’ αυτό, άλλωστε, στο τέλος της ομιλίας του είπε: «Πιστεύω ότι όπως περιγράφεται η διάταξη στο άρθρο 91 έχει πολλά κενά, τα οποία θα οδηγήσουν σε περισσότερα προβλήματα, παρά στην επίλυση των ήδη υπαρχόντων. Θα πρέπει δηλαδή το συγκεκριμένο άρθρο, το άρθρο 91, να υποστεί κάποιες νομοτεχνικές βελτιώσεις και προσθήκες, προκειμένου να εμφανίζεται ως ένα άρθρο το οποίο ναι μεν είναι προς την κατεύθυνση να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους που είναι εξαρτημένοι, όχι όμως να οδηγήσει σε μια αίσθηση ασυδοσίας».

Αυτό που βλέπει επομένως η Χρυσή Αυγή στις διατάξεις για τους «χώρους εποπτευόμενης χρήσης» είναι «κενά» και η ανάγκη για ορισμένες «νομοτεχνικές βελτιώσεις»… Τι επιβεβαιώνεται; Οτι εχθροί για τους χρυσαυγίτες μαχαιροβγάλτες μπορεί να είναι οι μετανάστες, οι φτωχοδιάβολοι, οι πρόσφυγες, αλλά όχι η ναρκω-κουλτούρα και τα μεγάλα αφεντικά, που κάνουν μπίζνες με ναρκωτικά. Καθόλου παράλογο βέβαια, γιατί η μαστούρα, τα μπραβιλίκια και το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος πάνε μαζί.

Πώς το ‘λεγε ο ποιητής; «Στης χούντας το αλισβερίσι, λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει»…

Πηγή: Ριζοσπάστης