Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας – Θα μιλήσει σε Βελλίδειο και Φεστιβάλ ΚΝΕ

Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, τόσο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης όσο και με αφορμή τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην συμπρωτεύουσα. 

Την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη, στις 7 μμ, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα μιλήσει σε εκδήλωση στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης» παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος για την οικονομία και τις γενικότερες εξελίξεις. 

Την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη στις 10.30 πμ θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «ΕπιΚοινωνία» της ΕΡΤ3, ενώ το μεσημέρι στις 3 μμ θα επισκεφθεί τη βιομηχανία ζυμαρικών «Eurimac» στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. 

Το πρωί της Παρασκευής 14 Σεπτέμβρη, στις 11.30 πμ θα επισκεφθεί την εταιρία «Epsilon Net» στην Πυλαία και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους ενώ το βράδυ (9.45 μμ) θα εκφωνήσει ομιλία στο Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στην Σταυρούπολη.