Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Στη Μητρόπολη Αθηνών εκκλησιάστηκε ο Πομπέο – Γιατί;

Στη μητρόπολη Αθηνών πήγε το πρωί το γεράκι του πολέμου Μάκ Πομπέο, για να εκκλησιαστεί!!! Και δεν είναι καθόλου άσχετος ο εκκλησιασμός με το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για το ρόλο της περιοχής, και της χώρας μας, στους οικονομικούς και γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς τους.

Μην ξεχνάμε τη διαβόητη έκθεση του Στέιτ Νιμπάρτμεντ με στόχο την προώθηση «κοινών αξιών» και τη «μείωση της ξένης επιρροής», «οι Ελληνες πολίτες να κατανοήσουν τις προτεραιότητες των ΗΠΑ στην περιοχή και να υποστηρίξουν τη συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας με τις ΗΠΑ , τους οικονομικούς δεσμούς και την πολιτική εμπλοκή», με την αιτιολόγηση ότι «ορισμένα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας είναι ιστορικώς επιφυλακτικά για τη συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ »,

Σφήνα στην συμπάθεια (πολλών) στους «ομόθρησκους» Ρώσους, ο εκκλησιασμός, να αμβλύνει τα αντιαμερικανικά αισθήματα που υπάρχουν στον ελληνικό λαό, όπως άλλωστε το ομολογεί και η αντίστοιχη έκθεσή τους, και ταυτόχρονα να προωθηθούν τα συμφέροντά τους στην περιοχή. Προς τούτο οι περιοδείες Πάιατ ανά την Ελλάδα, ακόμα και στη Χίο να δείξει ενδιαφέρον για τους πρόσφυγες!!!

Το σχέδιο «άμβλυνσης του αντιαμερικανισμού», ανέβηκε επίπεδο την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και εξελίσσεται επί ΝΔ. Από ποδηλατάδες του Αμερικανού πρέσβη σε εκδηλώσεις και συναυλίες της μπάντας του αμερικανικού στρατού στα σχολεία, μέχρι στοχοποιημένα «σεμινάρια». Η δραστηριότητα των προγραμμάτων της αμερικάνικης πρεσβείας και του ΝΑΤΟ έχει στο επίκεντρο επιλεγμένα τμήματα του ελληνικού λαού. Κάθε φορά διαφορετικά.