Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Στις φυλακές Λάρισας οδηγείται ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε μετά την απολογία του ο 54χρονος συζυγοκτόνος που εκτέλεσε εν ψυχρώ την 43χρονη γυναίκα του την περασμένη Τρίτη στην ταβέρνα του αδερφού της, στον παραλιακό οικισμό της Σωτηρίτσας του δήμου Αγιάς.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Κ. Γαλανός, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τόνισε ότι οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του μειωμένου καταλογισμού, αλλά και του βρασμού ψυχικής ορμής δεν εκτιμώνται στο στάδιο της ανάκρισης, αλλά στο Δικαστήριο. “Ελπίζουμε αυτοί οι ισχυρισμοί που καταθέσαμε θα γίνουν δεκτοί στο Δικαστήριο και θα υπάρξει επιείκια από το νόμο, αφού θα εμπίπτει σε ειδικότερες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα”.

Ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στις φυλακές Λάρισας, λόγω των πυρκαγιών στην Αττική. Οσον αφορά τέλος την ηχογράφηση του περιστατικού από τον δράστη, ο συνήγορος του σημείωσε ότι “το έκανε μόνο και μόνο για να διαπιστωθούν τα άσχημα λόγια και η απαξίωση της θανούσης προς τα ανήλικα παιδιά της”. Το συγκεκριμένο ηχητικό, πρόσθεσε ο κ. Γαλανός από το κινητό του πελάτη του έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία.

Εν τω μεταξύ με απόφαση του Εισαγγελέα της Λάρισας η επιμέλεια του ανήλικου 13χρονου παιδιού της οικογένειας δίνεται στα δύο ενήλικα αδέλφια της οικογένειας.

Πηγή: 902.gr

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων