Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στις 28 Νοεμβρίου συζητείται η αναστολή εκτέλεσης ποινής της καθαρίστριας — Συγκλονιστική συνέντευξή της

Στις 28 Νοεμ­βρί­ου θα συζη­τη­θεί ενώ­πιον του Πεντα­με­λούς Εφε­τεί­ου Κακουρ­γη­μά­των της Λάρι­σας η αίτη­ση ανα­στο­λής εκτέ­λε­σης της ποι­νής της καθα­ρί­στριας στον δήμο Βόλου, έπει­τα από παρέμ­βα­ση της εισαγ­γε­λέ­ως του Αρεί­ου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

Την ίδια ώρα, οι συνή­γο­ροί της κατέ­θε­σαν και αίτη­ση αναί­ρε­σης της από­φα­σης του Δευ­τε­ρο­βάθ­μιου δικα­στη­ρί­ου, ενώ η εισαγ­γε­λέ­ας έχει ήδη κινή­σει τις δια­δι­κα­σί­ες για την αναί­ρε­σή της.

Nα σημειω­θεί ότι νωρί­τε­ρα ο Δικη­γο­ρι­κός Σύλ­λο­γος Αθη­νών με ανα­κοί­νω­σή του υπο­στή­ρι­ξε ότι η καθα­ρί­στρια δεν ζημί­ω­σε το Δημόσιο.

«Δεν υπάρ­χει περιου­σια­κή βλά­βη του Δημο­σί­ου όταν η φερό­με­νη ζημία που επήλ­θε από την απα­τη­λή συμπε­ρι­φο­ρά του υπαλ­λή­λου ισο­σταθ­μί­ζε­ται από ισά­ξια αντι­πα­ρο­χή» ανα­φέ­ρε­ται χαρακτηριστικά.

¨Ο,τι έκανε, το έκανε για τα παιδιά της

«Ντρέ­πο­μαι αλλά ήθε­λα τα παι­διά μου κοντά μου. Έτρε­με η ψυχή μου μη μεγα­λώ­σουν σε ίδρυ­μα όπως εγώ», ανα­φέ­ρει χαρακτηριστικά.

Μέσα από τις φυλα­κές της Θήβας η καθα­ρί­στρια μίλη­σε για πρώ­τη φορά για όσα της έχουν συμ­βεί και την αντί­δρα­ση του κόσμου στον «Ταχυ­δρό­μο του Βόλου».

Έχο­ντας πλή­ρη επί­γνω­ση του σάλου που προ­κά­λε­σε σε ολό­κλη­ρη τη χώρα η προ­φυ­λά­κι­σή της, η γυναί­κα έσπευ­σε να ευχα­ρι­στή­σει όλους εκεί­νους που στέ­κο­νται στο πλευ­ρό της.

Όπως ανα­φέ­ρει το δημο­σί­ευ­μα, εξέ­φρα­σε την απέ­ρα­ντη ευγνω­μο­σύ­νη της, στο πανελ­λή­νιο κύμα συμπα­ρά­στα­σης, τόνι­σε ότι παρα­κο­λου­θεί τις εξε­λί­ξεις και είπε ότι ελπί­ζει να απο­φυ­λα­κι­στεί σύντομα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο