Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Στο Νοσοκομείο Χανίων έδωσαν ραντεβού για εξετάσεις το 2022!

Καθημερινά τα περιστατικά που δείχνουν την τραγική κατάσταση στις υπηρεσίες Υγείας πουθ λαμβάνουν οι ολίτες και της απαράδεκτης κατάστασης σε νοσοκομεία και άλλες δομές Υγείας.  Μόλις προχθές πάλι στην επικαιρότητα η έλλειψη κρεβατιών σε ΜΕΘ. Δεν βρέθηκε κρεβάτι για τους εγκαυματίες στη Motor Oil, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν στη βαρύτητα των περιστατικών.

Σήμερα η περίπτωση γυναίκας που θέλησε να κλείσει εξετάσεις στο νοσοκομείο Χανίων τις οποίες θα κάνει, αλλά μετά από δύο χρόνια, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, που δημοσιεύει και το φωτογραφικό υλικό, μια ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση στο νοσοκομείο Χανίων.

Όπως ανέφερε σε επικοινωνία με το zarpanews.gr η κόρη της, στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος και επικοινώνησε με το νοσοκομείο απλά για να λάβει επιβεβαίωση της απογοητευτικής πραγματικότητας.

iatriko rantevou

Μάλιστα, όταν η μητέρα της πήγε να κλείσει εξετάσεις, έδειξε χαρά, καθώς είδε ότι θα τις κάνει τον μήνα Φεβρουάριο. Όταν όμως πήγε σπίτι, είδαν με τον αδερφό της ότι το ραντεβού είχε κλειστεί για το 2022.

Η αντίδραση της ίδιας:

«Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω; Λοιπόν γέλασα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ. Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχυλά όλοι μας. Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν.»