Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Συγχαρητήρια της Χρυσής Αυγής στους φασίστες μαχαιροβγάλτες της Σταυρούπολης

Τα φασιστοειδή που με λοστούς, καδρόνια και μαχαίρια επιτέθηκαν σε φοιτητική συγκέντρωση έξω από το 1ο-2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολη συγχαίρει με ανακοίνωση της η ναζιστική, εγκληματική Χρυσή Αυγή της οποίας η ηγεσία βρίσκεται στις φυλακές.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του επονομαζόμενου «Μετώπου Νεολαίας», το οποίο πρόσκειται στην εγκληματική οργάνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συγχαίρει τους μαθητές του 1ου-2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για την δυναμική τους αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις και τις απόπειρες καπήλευσης των κινητοποιήσεων τους για αντεθνικούς σκοπούς.

Συνονθυλεύματα κομμουνιστικών και αναρχικών μορφωμάτων δεν έχουν καμία θέση κοντά στους σχολικούς χώρους, ιδίως όταν με θράσος ανακοινώνουν εκφοβιστικές συγκεντρώσεις εγκαταλείποντας κάθε προσωπείο δήθεν φιλο-μαθητικών αισθημάτων.

Ορθώς λοιπόν η μαθητική κοινότητα της Σταυρούπολης απομάκρυνε τους αριστεριστές συμμορίτες κάνοντας αυτό που η πολιτεία αρνείται να πράξει καλύπτοντας τους χαϊδεμένους της «ταξικούς επαναστάτες».

Μπορεί τα ηγετικά κλιμάκια της ναζιστικής συμμορίας να βρίσκονται στα κελιά τους, έχοντας καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη, αλλά τα απομεινάρια τους που κυκλοφορούν έξω συνεχίζουν να προκαλούν, στάζοντας φασιστικό δηλητήριο.

Μόνο «μαθητές» δεν ήταν οι επίδοξοι μαχαιροβγάλτες που επιτέθηκαν στους φοιτητές στην Σταυρούπολη, αλλά καραμπινάτοι φασίστες που δεν έχουν θέση σε κανένα σχολείο, κανέναν εργασιακό χώρο και καμία γειτονιά.

Και μόνο το γεγονός ότι δέχονται τα «συγχαρίκια» των απογόνων του Χίτλερ και του Μεταξά δείχνει το ποιόν τους.

ΚΟ Κεντρ. Μακεδονίας του ΚΚΕ: Ο λαός της Θεσσαλονίκης θα απομονώσει και πάλι τις φασιστικές δυνάμεις

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα