Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Συνέντευξη 🚩 Ηλία Σταμέλου Δημάρχου Καισαριανής & εκ νέου υποψήφιου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο Ηλίας Σταμέλος εξηγεί στο «902.gr» πως κάθε μέρα γίνεται και πιο επίκαιρο το σύνθημα «δήμαρχος αγωνιστής και όχι διαχειριστής της αντιλαϊκής πολιτικής» και στέκεται στο γεγονός πως η πλειοψηφία των υπολοίπων παρατάξεων, ανάμεσά τους και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, προκρίνουν την ανταποδοτικότητα, προωθούν τις ΚΟΙΝΣΕΠ και την προάσπιση των συμφερόντων του κεφαλαίου. 

Υπενθυμίζει το πλούσιο έργο τιμής της ιστορίας της «ανταρτομάνας» Καισαριανής, με Δημοτική Αρχή τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπως το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και υπογραμμίζει τις παρεμβάσεις και τις δράσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη στήριξη της λαϊκής οικογένειας, παρά τα πολλά εμπόδια από την κυβερνητική πολιτική.

Επίσης, εξηγεί τις προσπάθειες που καταβάλει ο δήμος, μαζί με το λαό της πόλης, να προστατέψει έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αθήνα, τον Υμηττό, από τις πυρκαγιές.

Ο Ηλίας Σταμέλος καλεί το λαό, μπροστά στις επερχόμενες εκλογικές μάχες,

  • Να ψηφίσει με βάση τα συμφέροντα και τις ανάγκες του,

  • Να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Καισαριανής και στην περιφέρεια,

  • Για να είναι ο ίδιος ο λαός πιο δυνατός στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στην πάλη για ανάκτηση των απωλειών και καινούριες κατακτήσεις.

Καισαριανή 2015 Νίκη

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη για να δείτε -μεταξ΄υ άλλων και  γιατί οι κομμουνιστές δήμαρχοι κάνουν τη διαφορά!

Θυμίζουμε πως σήμερα το απόγευμα, στις 7.00 μμ. στο Δημαρχείο Καισαριανής η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής οργανώνει θεματική εκδήλωση – συζήτηση για την αντιπυρική προστασία. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός εα., υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Ηλίας Σταμέλος, δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος. Θα γίνουν επίσης παρεμβάσεις από στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών και ειδικούς επιστήμονες.

«Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ αντιπυρική προστασία ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 24-Απρ-2019