Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Συνήγορος Μιχαλολιάκου: Έχει κάνει θρησκευτικό γάμο και έγραψε ποίηση!!!

Τρία ελαφρυντικά ζήτησε για τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο η υπεράσπισή του επιχειρώντας να πείσει το δικαστήριο για να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.

Από την πλευρά της υπεράσπισής του ζητήθηκαν τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου, της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Η υπεράσπιση Μιχαλολιάκου  ενοχλημένη από την παρουσία του Δ. Κοτυσούμπα στο δικαστήριο την ημέρα της απόφασης ξέρασε αντικομμουνισμό, ενώ προσπάθησε να προβάλλει ανθρώπινο πρόσωπο για τον φυρερίσκο Μιχαλολιάκο. Επιχειρηματολογώντας για το ελαφρυντικό πρότερου σύννομου βίου ο δικηγόρος του Μιχαλολιάκου αναρωτήθηκε «τι έκανε μέχρι το 2008;». «Όσα ανάγονται στο 1979 ή τη Βαϊμάρη δεν έχουν καμία σημαία. Έχει πάει πανεπιστήμιο, έχει γράψει εφτά βιβλία, έχει κάνει οικογένεια, έχει κάνει γάμο χριστιανικό, έχει γράψει ποιητικά βιβλία, αυτά έχει κάνει. Αυτός είναι»

Ο συνήγορος χαρακτήρισε «ξυπόλυτους» τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Εφετείο και «γραφικούς και αστείους» τους βουλευτές που έκαναν δηλώσεις με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι».