Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Συριζαίοι σε ρόλο Γκέμπελς ενάντια στον Κ. Πελετίδη

Πες πες, κάτι θα μείνει. Τη ρήση αυτή του θεωρητικού της ναζιστικής προπαγάνδας Γκέμπελς φαίνεται πως ακολουθούν μια σειρά άθλιοι, παροικούντες την Πάτρα και μη, συκοφάντες ενάντια στον κομμουνιστή δήμαρχο της πόλης Κ.Πελετίδη.

Ο ανταγωνισμός για το ποιος θα γράψει τη μεγαλύτερη χυδαιότητα ενάντια στον Πελετίδη αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Απ’ ότι φαίνεται ο κομμουνιστής δήμαρχος και η δημοφιλία που απολαμβάνει σε πλατιά λαϊκά στρώματα της πόλης αποτελούν αγκάθι στο μάτι κάποιων.

Έτσι, τις αντικομμουνιστικές κραυγές του ακροδεξιού και γραφικού Ν.Νικολόπουλου – δημόσιο συνήγορο του φονιά Γ. Καλαμπόκα το 1991- έρχονται να συμπληρώσουν τα, διαδικτυακά και μη, τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Ως αναίσχυντα και πολιτικά χυδαία που είναι, τα μαύρα κοράκια της «πρώτης φοράς αριστερά» δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό στο να συκοφαντήσουν τον Πελετίδη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, κόβοντας και ράβοντας φωτογραφίες και διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις.

Στην πιό πρόσφατη προβοκάτσια που έστησαν, παρουσιάζουν μια φωτογραφία από δημόσια εκδήλωση όπου ο δήμαρχος Πατρέων χαιρετά τον πρόεδρο της ΝΔ Κ.Μητσοτάκη. Την οποία συμπληρώνουν με το ψέμα ότι ο Πελετίδης παραβρέθηκε- δήθεν- σε εκδήλωση της ΝΔ στην Πάτρα.

Σαν γνήσιοι γκεμπελίσκοι, ωστόσο, τα ΣΥΡΙΖΟτρολ αποκρύβουν ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί σε εκδήλωση τοπικής εφημερίδας της Πάτρας («Γνώμη»), όπου κλήθηκαν και παρέστησαν πληθώρα ανθρώπων της τοπικής διοίκησης, παράγοντες της πόλης και άλλοι, μεταξύ αυτών και ο Μητσοτάκης. Η γκεμπελίστικη προβοκάτσια σε όλο της το μεγαλείο…

Αντιλαμβανόμαστε τον καημό τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι εργαζόμενοι της Πάτρας, ο λαός της πόλης, εκτιμά το έργο και την στάση του Πελετίδη, γι’ αυτό και θα τον ξαναψηφίσει. Γι’ αυτό και όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι κάλπες, οι συνοδοιπόροι του Καμμένου, η ψευτοαριστερά των μνημονίων και της πολιτικής απατεωνιάς, οι ορντινάτσες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, θα γίνονται όλο και πιο χυδαίοι, όλο και πιο ξεδιάντροποι, όλο και πιο γκεμπελίσκοι.

Ματαιοπονούν όμως, τόσο αυτοί, όσο και οι «Νικολόπουλοι». Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει…

ΣΥΡΙΖΑ – Ότι πιο εκφυλισμένο και χυδαίο εμφανίστηκε στις γραμμές της ταξικής πάλης