Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συριζαίοι σε ρόλο Γκέμπελς ενάντια στον Κ. Πελετίδη

Πες πες, κάτι θα μεί­νει. Τη ρήση αυτή του θεω­ρη­τι­κού της ναζι­στι­κής προ­πα­γάν­δας Γκέ­μπελς φαί­νε­ται πως ακο­λου­θούν μια σει­ρά άθλιοι, παροι­κού­ντες την Πάτρα και μη, συκο­φά­ντες ενά­ντια στον κομ­μου­νι­στή δήμαρ­χο της πόλης Κ.Πελετίδη.

Ο αντα­γω­νι­σμός για το ποιος θα γρά­ψει τη μεγα­λύ­τε­ρη χυδαιό­τη­τα ενά­ντια στον Πελε­τί­δη αυξά­νε­ται με ραγδαί­ους ρυθ­μούς. Απ’ ότι φαί­νε­ται ο κομ­μου­νι­στής δήμαρ­χος και η δημο­φι­λία που απο­λαμ­βά­νει σε πλα­τιά λαϊ­κά στρώ­μα­τα της πόλης απο­τε­λούν αγκά­θι στο μάτι κάποιων. 

Έτσι, τις αντι­κομ­μου­νι­στι­κές κραυ­γές του ακρο­δε­ξιού και γρα­φι­κού Ν.Νικολόπουλου – δημό­σιο συνή­γο­ρο του φονιά Γ. Καλα­μπό­κα το 1991- έρχο­νται να συμπλη­ρώ­σουν τα, δια­δι­κτυα­κά και μη, τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Ως αναί­σχυ­ντα και πολι­τι­κά χυδαία που είναι, τα μαύ­ρα κορά­κια της «πρώ­της φοράς αρι­στε­ρά» δεν έχουν κανέ­ναν ενδοια­σμό στο να συκο­φα­ντή­σουν τον Πελε­τί­δη, πετώ­ντας λάσπη στον ανε­μι­στή­ρα, κόβο­ντας και ράβο­ντας φωτο­γρα­φί­ες και δια­δί­δο­ντας ψευ­δείς ειδήσεις. 

Στην πιό πρό­σφα­τη προ­βο­κά­τσια που έστη­σαν, παρου­σιά­ζουν μια φωτο­γρα­φία από δημό­σια εκδή­λω­ση όπου ο δήμαρ­χος Πατρέ­ων χαι­ρε­τά τον πρό­ε­δρο της ΝΔ Κ.Μητσοτάκη. Την οποία συμπλη­ρώ­νουν με το ψέμα ότι ο Πελε­τί­δης παρα­βρέ­θη­κε- δήθεν- σε εκδή­λω­ση της ΝΔ στην Πάτρα. 

Σαν γνή­σιοι γκε­μπε­λί­σκοι, ωστό­σο, τα ΣΥΡΙ­ΖΟ­τρολ απο­κρύ­βουν ότι η φωτο­γρα­φία έχει τρα­βη­χτεί σε εκδή­λω­ση τοπι­κής εφη­με­ρί­δας της Πάτρας («Γνώ­μη»), όπου κλή­θη­καν και παρέ­στη­σαν πλη­θώ­ρα ανθρώ­πων της τοπι­κής διοί­κη­σης, παρά­γο­ντες της πόλης και άλλοι, μετα­ξύ αυτών και ο Μητσο­τά­κης. Η γκε­μπε­λί­στι­κη προ­βο­κά­τσια σε όλο της το μεγαλείο… 

Αντι­λαμ­βα­νό­μα­στε τον καη­μό τους. Γνω­ρί­ζουν πολύ καλά ότι οι εργα­ζό­με­νοι της Πάτρας, ο λαός της πόλης, εκτι­μά το έργο και την στά­ση του Πελε­τί­δη, γι’ αυτό και θα τον ξανα­ψη­φί­σει. Γι’ αυτό και όσο περ­νά ο και­ρός και πλη­σιά­ζουν οι κάλ­πες, οι συνο­δοι­πό­ροι του Καμ­μέ­νου, η ψευ­το­α­ρι­στε­ρά των μνη­μο­νί­ων και της πολι­τι­κής απα­τε­ω­νιάς, οι ορντι­νά­τσες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, θα γίνο­νται όλο και πιο χυδαί­οι, όλο και πιο ξεδιά­ντρο­ποι, όλο και πιο γκεμπελίσκοι. 

Ματαιο­πο­νούν όμως, τόσο αυτοί, όσο και οι «Νικο­λό­που­λοι». Σε τού­τα δω τα μάρ­μα­ρα κακιά σκου­ριά δεν πιάνει…

ΣΥΡΙΖΑ – Ότι πιο εκφυ­λι­σμέ­νο και χυδαίο εμφα­νί­στη­κε στις γραμ­μές της ταξι­κής πάλης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο