Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Σ. Αβραμόπουλος: «Οι τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι, θα έχουν τη δική τους συμβολή στην ανάδειξη των προβλημάτων»

«Οι τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” θα έχουν τη δική τους συμβολή στην ανάδειξη των προβλημάτων, στη διεκδίκηση λύσεων και διατύπωση προτάσεων για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες» αναφέρει σε δήλωσή του ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση”, σχετικά με το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών.

Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαριστεί όσες και όσους στήριξαν με την ψήφο τους τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στην Κεντρική Μακεδονία στις περιφερειακές εκλογές και ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους που της έδωσαν την πρώτη τους ψήφο. Για τις εκλογές της 26ης Μαΐου επισημαίνει ότι πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα εθνικών εκλογών και τεχνητής πόλωσης, ενώ για όσους δεν πήραν την τελική απόφαση στήριξης της “Λαϊκής Συσπείρωσης” τονίζει ότι μπορεί να συναντηθεί μαζί τους το επόμενο διάστημα στους αγώνες και στις διεκδικήσεις.

«Την επόμενη μέρα των εκλογών, τα σημαντικά προβλήματα, οι μεγάλες ελλείψεις σε κρίσιμα έργα και υποδομές στην Περιφέρεια μας, οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί και ανταγωνισμοί μεγάλων δυνάμεων στην περιοχή μας, είναι εδώ. Η δύναμη που μας έδωσαν δεκάδες χιλιάδες μισθωτοί του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μικροί επαγγελματίες, μικρομεσαίοι αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες, άνεργοι, θα κατατεθεί στους αγώνες και στη διεκδίκηση για να βελτιωθεί η κατάσταση προς όφελος αυτής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, για να αμφισβητηθούν οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί και ένας δρόμος ανάπτυξης που οδηγεί σε αδιέξοδα για τους πολλούς και κέρδη για τους λίγους» προσθέτει.