Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Σ. Ζαριανόπουλος: Το Ισραήλ είναι κράτος-δολοφόνος – Ο παλαιστινιακός λαός θα νικήσει

«Ερώτηση: Γιατί σκοτώνετε Παλαιστίνιους;

Απάντηση: Γιατί δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους φυλακή.

Όχι δεν πρόκειται για παραλήρημα κάποιου φανατικού Ισραηλινού έποικου. Είναι η επίσημη δήλωση της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ. Άρα λοιπόν, ναι ή όχι, Το Ισαραήλ είναι κράτος δολοφόνος ή όχι;

Μόνο το τελευταίο διάστημα δολοφόνησε πάνω από εκατό και μικρά παιδιά, τραυμάτισε πάνω από δέκα χιλιάδες άοπλους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τη μετακίνηση της αμερικάνικης πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.

Ανακοίνωσε άλλους διακόσιους εποικισμούς, επεκτίνει το άθλιο τοίχος και στη θάλασσα μετατρέποντας τη Γάζα στο μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Ευρωπαϊκή Ένωση και κυβερνήσεις που επεκτείνουν τις σχέσεις τους με το Ισραήλ όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Ελλάδα, αρνούμενοι να αναθεωρήσουν το παλαιστινιακό κράτος, καλώντας σε αυτοσυγκράτηση θύτες και θύματα, εξισώνοντάς τους. Χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για τη δυσανάλογη βία, ουσιαστικά νομιμοποιούν την ισραηλινή βαρβαρότητα.

Εβδομήντα  χρόνια θυσιών δεν γονάτισαν τον παλαιστινιακό λαό που συνεχίζει να παλεύει για ενιαίο ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και είναι σίγουρο ότι ο παλαιστινιακός λαός θα νικήσει».

Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλεύτης του ΚΚΕ  μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο