Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τέλος δεν έχουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Nέα καταγγελία από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του ΑΝΤ1. Μάλιστα η καταγγέλλουσα είναι από το στενό φιλικό οικογενειακό περιβάλλον. Η κοπέλα ήταν κόρη φίλου του, ο παρουσιαστής γνώριζε το κορίτσι από πολύ μικρή ηλικία.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στον Γιώργο Παπαδάκη πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα αρρωστημένου μυαλού του τηλεπαρουσιαστή.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σε άλλη εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Λύτρας είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για ξεφτίλα άντρα και συμπεριφορά. Αυτό πρέπει να ακούγεται, αυτό είναι το σοβαρό, ότι μιλάμε για ξεφτίλα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται πλέον, στο στόχαστρο της εισαγγελίας. Όπως έγινε γνωστό, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εφόσον υπάρχουν περισσότερα ροζ βίντεο, τα οποία έχει δημοσιεύσει ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, εφόσον οι αξιωματικοί της Δίωξης εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα

Μετάβαση στο περιεχόμενο