Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τέρμα οι δικαιολογίες!

Κάθε όριο πρόκλησης ξεπέρασε χτες η ΕΡΤ, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, απ’ όπου εξαφάνισε εντελώς την παρέμβαση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στη συζήτηση της κυβερνητικής τροπολογίας για το απαράδεκτο σύστημα διορισμού στην Εκπαίδευση, την ώρα μάλιστα που χιλιάδες απεργοί εκπαιδευτικοί διαδήλωναν έξω από τη Βουλή, αντιδρώντας στις χιλιάδες απολύσεις που έρχονται.

Κι όχι μόνο αυτό: Στο ρεπορτάζ για τη χτεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με θέμα τον ΧΥΤΥ Γραμματικού, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην τοποθέτηση του Γιάννη Μανουσογιαννάκη, περιφερειακού συμβούλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αφιερώνοντας όλο το χρόνο στην κάλπικη «αντιπαράθεση» Δούρου – Σγουρού.

Είναι η πολλοστή φορά που η κρατική – κυβερνητική ΕΡΤ «κόβει» τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ, επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει …αλλεργία στην αντιπαράθεση που ξεφεύγει από τους σικέ καβγάδες με τη ΝΔ, για να συντηρείται το δίπολο.

Οσο για τις αστείες δικαιολογίες που επικαλείται κάθε φορά η ΕΡΤ, το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται ακόμα περισσότερο…

Πηγή: Ριζοσπάστης