Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ταλαιπωρία πολιτών στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου με ευθύνη των αρχών

Με μεγάλες ουρές και  καθυστέρηση της πλέον της μίςς ώρας στη διαδικασία του εμβολιασμού στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου εξαιτίας προβλημάτων στο ίντερνετ. Πολίτες συνωστίζονταν περιμένοντας πάνω από μια ώρα από το προκαθορισμένο ραντεβού! Το μεσημέρι, η αναμονή έφτασε τη μιάμιση ώρα, με τον κόσμο να περιμένει πατείς με πατώ σε, στον ήλιο και στη ζέστη!!!

Δημοσιεύματα αποδίδουν τις μεγάλες καθυστερήσεις σε τεχνικά προβλήματα στο διαδίκτυο του συγκεκριμένου εμβολιαστικού κέντρου, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το προσωπικό να μην μπορεί να δει τα ραντεβού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την κατάσταση επέτεινε η έλλειψη προσωπικού. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι νέοι που εμβολιάζονταν με το εμβόλιο της «AstraZeneca» έμπαιναν κατά εικοσάδες μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο όταν έφτανε η σειρά τους και εκεί υπήρχε μόλις ένας γιατρός για να κάνει τον ιατρικό έλεγχο. Για το εμβόλιο της «Pfizer» υπήρχε περισσότερο προσωπικό, και από τη στιγμή που έμπαινε μέσα ο κόσμος, οι εμβολιασμοί προχωρούσαν γρηγορότερα.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους ηλικιωμένους που περιμένουν έξω στη ζέστη. Η οργή του κόσμου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Όταν μάλιστα το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από νωρίς και θα μπορούσαν τουλάχιστον να είχαν ενημερώσει ότι όλα τα ραντεβού μετακινούνται, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος. Φαίνεται ότι την εποχή του πολυδιαφημιζόμενου «ψηφιακού μετασχηματισμού» η αποστολή μαζικών sms εξαντλείται στις «ασκήσεις ετοιμότητας» της Πολιτικής Προστασίας…

Πηγή: 902.gr

Ακολουθήστε το Ατέχνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων