Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ταύτιση με τον αντικομμουνισμό

Η φασιστική ιστοσελίδα «ethnikismos.net» αναπαράγει την εμετική προβοκάτσια ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος του μετανάστη εργάτη στη Λευκίμμη της Κέρκυρας «ήταν σεσημασμένος κομμουνιστής!», γράφοντας ότι «αυτό το ξέρουν και οι… πέτρες στην Κέρκυρα!».

Βέβαια, αυτό που ξέρουν όλοι στην Κέρκυρα είναι οι σχέσεις του συγκεκριμένου με τη Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό αποδίδονται και ρατσιστικά κίνητρα στη δολοφονία που φέρεται πως διέπραξε. Το πρόβλημα της φασιστοσελίδας είναι πολύ βαθύτερο. Αυτό που ενοχλεί είναι το σταθερό και αταλάντευτο μέτωπο του ΚΚΕ απέναντι στους φασίστες και τη σάπια ιδεολογία τους, όπως έγινε και στη διάρκεια των κινητοποιήσεων ενάντια στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης, όταν διάφορα «κινήματα» και πολιτικές δυνάμεις έδειχναν τουλάχιστον ανοχή απέναντι στους χρυσαυγίτες.

Αυτό δεν μπορούν να χωνέψουν τα φασιστο-sites. Γι’ αυτό δημοσιεύουν προβοκάτσιες σε βάρος του ΚΚΕ. Για να εικονογραφήσουν μάλιστα τα ψέματά τους, χρησιμοποιούν τη φωτογραφία που τράβηξε μια ομάδα τραμπούκων κουκουλοφόρων σε μια αντι-ΚΚΕ επιδρομή στο Πάντειο, στα τέλη Οκτώβρη, όπου εμφανίζονται να ποδοπατούν με μίσος μια κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο.

Τόσο μεγάλη ταύτιση αισθάνθηκαν οι χρυσαυγίτες με τους αυτοαποκαλούμενους «αντιεξουσιαστές», που είπαν να διαφημίσουν και στο διαδίκτυο τον αντικομμουνισμό που τους ενώνει…

Πηγή: Ριζοσπάστης