Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΤΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ : Για την εγκληματική ενέργεια έξω από τον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Βέροια

«Η ΤΕ Ημα­θί­ας του ΚΚΕ κατα­δι­κά­ζει την εγκλη­μα­τι­κή ενέρ­γεια δια­κο­πής της ηλε­κτρο­δό­τη­σης στο Κέντρο Φιλο­ξε­νί­ας Προ­σφύ­γων στην Αγ. Βαρ­βά­ρα Βέροιας μετά το κόψι­μο με πριό­νι της κολώ­νας ΔΕΗ που το τρο­φο­δο­τού­σε με ηλε­κτρι­κό ρεύμα.

Πρό­κει­ται για μια οργα­νω­μέ­νη και σχε­δια­σμέ­νη εγκλη­μα­τι­κή ενέργεια.

Οι ευθύ­νες της κυβέρ­νη­σης της ΝΔ είναι μεγά­λες για­τί με την πολι­τι­κή της στο προ­σφυ­γι­κό ζήτη­μα ρίχνει νερό στο μύλο των φασι­στι­κών και ρατσι­στι­κών συμ­μο­ριών, αλλά και για­τί συνε­χί­ζει την πολι­τι­κή εγκλω­βι­σμού των προ­σφύ­γων στην Ελλά­δα όπως η προη­γού­με­νη κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ.

Καλού­με τους εργα­ζό­με­νους και τα λαϊ­κά στρώ­μα­τα της περιο­χής μας να κατα­δι­κά­σουν το γεγο­νός, να στα­θούν δίπλα στους πρό­σφυ­γες που φιλο­ξε­νού­νται στην περιο­χή μας αλλά και παράλ­λη­λα να συσπει­ρω­θούν ενά­ντια στις ιμπε­ρια­λι­στι­κούς κύκλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Οι πρό­σφυ­γες και μετα­νά­στες δεν είναι μόνοι.

Την απά­ντη­ση σε όλες αυτές τις εγκλη­μα­τι­κές ενέρ­γειες, θα την δώσει το εργα­τι­κό κίνη­μα, η οργα­νω­μέ­νη λαϊ­κή πάλη ενά­ντια στην πολι­τι­κή της ΕΕ, των κυβερ­νή­σε­ων και των κομ­μά­των της, στο ίδιο το σύστη­μα που γεν­νά­ει πόλε­μο, εκμε­τάλ­λευ­ση και προ­σφυ­γιά αλλά και τον ρατσι­σμό και τον φασισμό».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο