Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΤΕ Πειραιά της ΚΟΑ του ΚΚΕ: Με το κουπόνι στο χέρι τιμάμε την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος

Κάλεσμα σε μέλη και φίλους του ΚΚΕ να τιμήσουν την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος στις 17 Νοέμβρη, συγκεντρώνοντας «κόκκινα μεροκάματα» και εισφορές στο πλαίσιο της Δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, απευθύνει η ΤΕ Πειραιά, η Οργάνωση της πόλης όπου ιδρύθηκε το ΚΚΕ.

ΣΕΚΕ Ιδρυτικό συνέδριο 4-10 Νοέμβρη 1918

Πιο συγκεκριμένα, στο κάλεσμά της αναφέρει:

«Η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ χαιρετίζει τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του Κόμματος, τα μέλη της ΚΝΕ που έχουν ξεκινήσει δυναμικά την προσπάθεια για να είναι και η φετινή Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ επιτυχημένη.

Τις επόμενες μέρες, με το κουπόνι στο χέρι, με πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους, στο λαό και τη νεολαία του Πειραιά, θα κλιμακώσουμε την προσπάθεια.

🎈  Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά έχει αποδεχτεί την άμιλλα από δύο Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής: Των Νοτίων και την Α’ Αθήνας. Με χαρά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα συμβάλουμε αποφασιστικά στους στόχους του Κόμματος, υπερκαλύπτοντας η κάθε ΚΟΒ και το κάθε κομματικό μέλος το πλάνο του.

ΚΚΕ στηρίζεται από το λαό gifΚαλούμε το κάθε κομματικό μέλος και τον κάθε φίλο του Κόμματος, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος, τη Δευτέρα 18 Νοέμβρη να δώσει ώθηση στην κάλυψη του πλάνου, συγκεντρώνοντας “κόκκινα μεροκάματα” και εισφορές. Η επέτειος ίδρυσης του Κόμματος να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο από την Οργάνωση της πόλης όπου ιδρύθηκε το Κόμμα!».

ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2019