Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Την εισαγγελέα επικαλέστηκε και ο Μιχαλολιάκος για την… αθωότητά του

Ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Δ. Παπαδέλης, ζήτησε από την έδρα να λάβει υπόψιν της ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι αρχηγός κόμματος και αναρωτήθηκε «ποιος θα αποζημιώσει τον Ν. Μιχαλολιάκο όταν αθωωθεί στο Εφετείο, γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι αθώος, συντάσσομαι στο 100% σε αυτό με την κυρία εισαγγελέα».

«Στο πρόσωπό του πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για να πάρει την αναστολή», είπε επίσης και έκανε λόγο για τεράστιες συνέπειες στην προσωπική και κοινωνική του ζωή αν φυλακιστεί.

Στην αίθουσα δεν βρίσκεται ο Τάκης Μιχαλόλιας και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης εκπροσωπήθηκε μόνο από τον Δ. Παπαδέλη.

Απευθυνόμενος στην έδρα, επίσης, αναρωτήθηκε: «Ποίες πράξεις θα κάνει; Θα βγάλει λόγο στη Δηληγιάννη ή θα πάει στα Ίμια και στις Θερμοπύλες. Όλα τα άλλα έχουν κλείσει έχει ερημώσει η οργάνωση, να μην υπάρχει αυτό το κόμμα», ενώ συμπλήρωσε «θυμάστε στο Βατοπέδι; Ας αφήσουμε τους ηγουμένους. Πέθανε ο γραμματέας του πρωθυπουργού από αυτή την υπόθεση» αναφερόμενος στο γραμματέα του Κ. Καραμανλή.

Τέλος, τόνισε πως «μόνο την πολιτική του πορεία κρίνετε, επειδή σήκωνε το χέρι το δεξί» (σ.σ. για να χαιρετίσει ναζισατικά, ένδειξη της ιδεολογίας του και να δώσει την ώθηση τα ναζιστοειδή να επιτεθούν με δολοφινικές προθέσεις, σε κομμουνιστές, αντιφασίστες, ανήμπορους μετανάστες κλπ).

mpelogiannis