Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Την ώρα που τα νοσοκομεία καταρρέουν, ο Αδ. Γεωργιάδης ειρωνεύεται τον αγώνα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές!

Αντί να απολογηθεί ο ίδιος και η κυβέρνησή του για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, που έχει οδηγήσει εν έτη 2021 να υπάρχουν άνθρωποι με πολύ σοβαρές παθήσεις, οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ δημόσιου νοσοκομείου, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης ειρωνεύτηκε τις σημερινές κινητοποιήσεις των σωματείων.

«Δεν υπάρχει σωτηρία…», έγραψε -ως άλλη Μαρία Αντουανέτα- ο Αδ. Γεωργιάδης, με αφορμή τις συγκεντρώσεις με αίτημα την άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Καθόλου τυχαία, τέτοιου είδους σχόλια αποθρασύνουν διάφορους τύπους σαν τον Τζήμερο, με τον τελευταίο να απαντάει στον υπουργό Ανάπτυξης πως «Ας κάναμε κουμάντο ο Φαήλος κι εγώ» και θα έβλεπες το ΠΑΜΕ «μόνο τις ώρες του επισκεπτηρίου».

Το ΠΑΜΕ απάντησε στον Άδ. Γεωργιάδη που τόλμησε να ειρωνευτεί τον αγώνα για την προάσπιση της ζωής και της υγείας του λαού, υπενθυμίζοντάς του ότι χθες στην Αττική 105 ασθενείς με πολύ σοβαρές παθήσεις νοσηλεύονταν σε κοινούς θαλάμους επειδή δεν υπήρχε κενή ΜΕΘ. Επίσης, υπενθύμισε τη φωτογραφία με τα ασθενοφόρα που έκαναν ουρά έξω από τα επείγοντα του «Ευαγγελισμού».

Πηγή: 902.gr

Φώτης Αγγουλές, ο προλετάριος ποιητής