Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τις πλημμυρισμένες περιοχές του Λαγκαδά επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Τις πλημμυρισμένες περιοχές του Λαγκαδά επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος Γιάννη Δελή.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη, μία εφιαλτική νύχτα για την περιοχή. Αυτό που αποδεικνύεται για άλλη μία φορά είναι η γύμνια των υποδομών και η απουσία οποιασδήποτε έννοιας αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης σε μία περιοχή με πολλά νερά, με λίμνη, που θα έπρεπε, εδώ, τα αντιπλημμυρικά έργα να είναι προτεραιότητα», δήλωσε ο κ. Δελής.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να αποζημιωθούν οι πληγέντες και τόνισε πως θα χρειαστούν άμεσα μέτρα προστασίας και θωράκισης, αλλά και ένα γενικότερο σχέδιο.

«Την ευθύνη εδώ την έχει η Περιφέρεια ή και η Πολιτεία, έτσι ώστε και η περιοχή εδώ, όπως και σε όλες τις περιοχές, τα έργα αυτά θα πρέπει να έχουν ένα γενικότερο σχεδιασμό, δεν μπορούν να γίνονται τοπικά, και μόνο έτσι ώστε θα προστατευτούν και θα είναι θωρακισμένες αυτές οι περιοχές απέναντι σε οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο», σημείωσε.lagkadas lagkadas1 lagkadas2 lagkadas3 lagkadas4 lagkadas6 lagkadas7 lagkadas8 lagkadas9 lagkadas10 lagkadas11 lagkadas12 lagkadas13 lagkadas14 lagkadas15 lagkadas16 lagkadas17 lagkadas18 lagkadas19 lagkadas20