Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τι είπε τω Αννέτα (Καββαδία)!!!

«Είναι ανυποχώρητη η προσήλωση μας στο δίκαιο αίτημα των Παλαιστίνιων για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 και πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ», ανέφερε μεταξύ άλλων, η βουλεύτρια Β΄Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – και γραμματέας της Ομάδας Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας της Βουλής, Αννέτα Καββαδία, κατά τη συνάντηση της Ομάδας με αντιπροσωπεία του Εθνικού Παλαιστινιακού Συμβουλίου που επισκέπτεται την Αθήνα.

Προφανώς, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλίθιους. Δεν εξηγείται αλλιώς το θράσος τους να βγάζουν ψηφίσματα και δεκάρικους υπέρ του παλαιστινιακού λαού, την στιγμή που στηρίζουν μια κυβέρνηση η οποία αναπτύσσει σχέσεις με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. Την ίδια στιγμή που ο τότε υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης τους, Νίκος Κοτζιάς, κράτησε “ίσες αποστάσεις” από θύματα και θύτες στη δολοφονία δεκάδων άοπλων Παλαιστινίων από τον ισραηλινό στρατό, ζητώντας “αυτοσυγκράτηση”, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το λαό της Παλαιστίνης!

Τη στιγμή που η πολιτική-οικονομική-στρατιωτική συνεργασία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, είναι συνενοχή στο διαρκές έγκλημα στα παλαιστινιακά εδάφη. Είναι ένας ακόμα μοχλός της ισραηλινής επιθετικότητας ενάντια στους Παλαιστίνιους. Είτε πρόκειται για τον εξοντωτικό αποκλεισμό είτε σχεδόν καθημερινές εν ψυχρώ δολοφονίες.

Υποκρισία, πολιτικός τυχοδιωκτισμός από υπηρέτες της πιο χυδαίας πολιτικής σε βάρος του λαού μας και των άλλων λαών.

ΥΓ: Κυρία Καββαδία, θα εφαρμόσετε την ομόφωνη απόφαση της Βουλής, του Δεκέμβρη 2015, για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους; Ανυποχώρητα στις… Ισραηλινές καλένδες.