Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τον περιορισμό της κίνησης πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας εισηγείται ο δήμαρχος, Κ. Πελετίδης

«Τον περιορισμό της κίνησης των πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, λόγω φόβου διασποράς του κορονοϊού», εισηγείται ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος αναφέρει τα εξής στο έγγραφό του: «Στο εναπομείναν ανοικτό τμήμα της παραλιακής ζώνης, μετά το κλείσιμο της περιοχής του έλους της Αγυιάς, αυξήθηκε ο συνωστισμός των πολιτών (όλων των ηλικιών) τις τελευταίες ημέρες.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της διασποράς του ιού covid-19 και να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία, εισηγούμαστε τον περιορισμό κίνησης πολιτών από τη βόρεια πύλη του λιμανιού έως την περιοχή πλαζ στην οδό Κανελλοπούλου. Ο περιορισμός προτείνεται να ισχύει από τις 15:00 μετά το μεσημέρι έως τις 08:00 το πρωί της επομένης τις καθημερινές, καθώς και όλο το 24ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Εισηγούμαστε τα ανωτέρω μέτρα να ισχύσουν άμεσα και παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε την πρόθεση της δημοτικής αρχής στον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για σχετική απόφαση».

Υπενθυμίζεται, ότι από τις 4 Απριλίου ισχύει ο περιορισμός της κίνησης των πολιτών στο νότιο πάρκο της Πάτρας και στην περιοχή της πλαζ της Αγυιάς.

Πηγή: ΑΠΕ