Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ξένοι τουρίστες στην Κούβα το 2019

Οι τουρίστες σε όλο τον κόσμο βλέπουν αυτή την περιοχή της Καραϊβικής ως παραδεισένιο προορισμό μεγάλης έλξης, και γι’ αυτό το 2019 υπήρξε έκρηξη στη διεθνή επισκεψιμότητα.

Al menos 4 millones de turistas arriban a Cuba en 2019

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Τουρισμού της Κούβας, Manuel Marrero, ενημέρωσε -μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, ότι το νησί της επανάστασης έφθασε σε ρεκόρ επισκεπτών από το εξωτερικό τεσσάρων εκατομμυρίων, ως σαφές παράδειγμα υπέρβασης του οικονομικού αποκλεισμού που ασκούν οι Ηνωμένες Πολιτείες ενάντια στα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Ομοίως, ο Υπουργός των Μεγάλων Αντιλλών εξέφρασε την πρόθεση της διοίκησής του να ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό τουριστών του 2019.

Manuel Marrero Cruz @MMarreroCruz

Παρά την αναζωπύρωση του αποκλεισμού των Ηνωμένων Πολιτειών που επηρεάζει άμεσα τον τουρισμό της Κούβας, φτάσαμε σήμερα στις 11 Δεκεμβρίου στα 4 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες και θα πάμε για περισσότερα.

  • Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αναζωογονήσει την οικονομική, εμπορική και οικονομική πολιορκία κατά του τουρισμού της Κούβας, μέσω της εκποίησης ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και θέρετρων στο νησί της Καραϊβικής από τις online πλατφόρμες αναζήτησης.
  • Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ επισημοποίησε την απαγόρευση των κρουαζιέρων στις παραλίες της Καραϊβικής από το έδαφος των ΗΠΑ καθώς και τη μείωση των εμπορικών πτήσεων στην Κούβα.

Η κυβέρνηση της Κούβας βλέπει αυτό το ρεκόρ ξένων επισκέψεων ως νίκη ενάντια στην επίθεση του πολέμου που δημιουργήθηκε κατά της αυτοδιάθεσης, της ελευθερίας και της παραγωγικότητας -επίθεσης που εντάθηκε επί προεδρίας Donald Trump

 

|> Πηγή <| telesurtv.net