Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το «αντίο» της Original 21 στον Στ. Σεραφείδη: «Καλή αντάμωση δικέ μας Άνθρωπε!»

Για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Στέλιο Σεραφείδη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, ο σύνδεσμος φίλων της ΑΕΚ «Original 21» τον αποχαιρέτησε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μάτια βουρκωμένα από θλίψη, αλλά και φλογισμένα για μάχη υπέρ της ΑΕΚ όπως εσύ μας έμαθες, σε αποχαιρετάμε σήμερα, Αρχηγέ μας, πυλώνα μας, στρατιώτη μας, οπαδέ μας, πατέρα μας, σώμα και ψυχή της ΑΕΚ, λατρεμένε και πολυαγαπημένε μας Στέλιο Σεραφείδη!

Οι θύμησες από τη ζωή σου που ήταν ταυτισμένη με την ΑΕΚ είναι τόσες πολλές, που το μυαλό θα τριγυρίζει για πάντα βλέποντας σε, σε ανοιχτά και κλειστά στάδια, αγκαλιά με παίκτες και οπαδούς του συλλόγου, πλάι Της με βροχές και κρύα, να υψώνεις το τεράστιο ηθικό σου ανάστημα και να Την προστατεύεις από κάθε εχθρό!

Αφήνεις πίσω σου μια τεράστια κληρονομιά και παρακαταθήκη που θα μνημονεύεται στους αιώνες των αιώνων μέσα στο σπίτι μας και το παράδειγμα σου, θα μας δίνει την ώθηση για το πως να αγαπάμε την ΑΕΚ. Ανιδιοτελώς, ενωμένοι και ως σκοπό ζωής! Ως την ίδια τη ζωή! Καλό ταξίδι στον κιτρινόμαυρο ουρανό Αδερφέ μας! Καλή αντάμωση δικέ μας Άνθρωπε!

Το ΚΚΕ για την απώλεια του Στ. Σεραφείδη

che guevara 008

Μετάβαση στο περιεχόμενο