Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ σε σωματεία και φορείς στο υπ. Προστασίας του Πολίτη

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την επίθεση των ΜΑΤ σε σωματεία και φορείς στο υπ. Προστασίας του Πολίτη τονίζει:

«Καταγγέλλουμε το όργιο αυταρχισμού και καταστολής από την κυβέρνηση της ΝΔ αυτή τη φορά ενάντια στη συγκέντρωση σωματείων και φορέων που διαμαρτύρονταν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στη μαθητική διαδήλωση. Μάλιστα αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να κάνουν και συλλήψεις εργαζομένων, οι οποίες αποτράπηκαν ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη.

Μέσα σε τρεις μέρες η κυβέρνηση της ΝΔ προσπάθησε χωρίς επιτυχία να διαλύσει μαζικές συγκεντρώσεις λαού και νεολαίας. Γελιέται αν νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με τους εργατικούς λαϊκούς αγώνες!»

Η κυβέρνηση χτύπησε τη διαδήλωση καταδίκης της επίθεσης στους μαθητές

Απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ δέχθηκαν πριν από λίγο οι διαδηλωτές στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Συγκεκριμένα, την ώρα που έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκονταν συγκεντρωμένοι διαδηλωτές για να διαμαρτυρηθούν για την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στους μαθητές, άλλοι διαδηλωτές κατέφθαναν με πορεία από την Κατεχάκη. Λίγο πριν φτάσουν στο υπουργείο, τα ΜΑΤ τους έφραξαν το δρόμο και τους επιτέθηκαν απρόκλητα.

mat via1 mat via2 mat via3 mat via4 mat via5 mat via6 mat via7 mat via8