Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την πρόσκληση και την παρουσία βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του Πολεμικού Ναυτικού στο «Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ»

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση «για την πρόσκληση και την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό, στις 11 Ιούνη στο “Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ”, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων “Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος”».

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες, διότι με συστηματικό τρόπο και κατ΄ εξακολούθηση προσκαλεί τους ναζιστές- εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρει η καταγγελία του κόμματος προσθέτοντας ότι «η σημερινή παρουσία τους προστίθεται στο ταξίδι με τους Χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο, την πρόσκλησή τους σε ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, την παρουσία τους στην εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο σμηναγό Κώστα Ηλιάκη στην Κάρπαθο και αλλού».

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε στον κυβερνήτη του “Θωρηκτού Αβέρωφ” ότι «είναι απαράδεκτο να προσκαλούνται στην εκδήλωση οι υπόδικοι ναζιστές- εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και επισήμανε τις ευθύνες της κυβέρνησης, αποχωρώντας από την εκδήλωση», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση και καταλήγει καλώντας το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων «να καταδικάσει αυτή την προκλητική στάση της κυβέρνησης και να απομονώσει τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, όπου κι αν εμφανίζονται αυτοί».