Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Το ΚΚΕ στην 21η Διεθνή Συνάντηση των ΚΚ στη Σμύρνη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας του Κόμματος, θα μεταβεί στη Σμύρνη της Τουρκίας, για τις εργασίες της 21ης Διεθνούς Συνάντησης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, που θα διεξαχθεί στις 18 με 20 Οκτώβρη 2019.

Η 21η Διεθνής Συνάντηση συνδιοργανώνεται, για πρώτη φορά στα χρονικά, από δύο ΚΚ και συγκεκριμένα από κοινού από το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με θέμα «100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Η πάλη για την ειρήνη και το σοσιαλισμό συνεχίζεται!».

🔻  Στην 21η Διεθνή Συνάντηση έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 70 ΚΚ από 60 χώρες του κόσμου 🔻🔻

Επιπλέον ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα χαιρετίσει σε μεγάλη μαζική εκδήλωση που διοργανώνει στη Σμύρνη το ΚΚ Τουρκίας στις 19 Οκτώβρη και η οποία θα διεξαχθεί στο ανοιχτό θέατρο «Ασίκ Βεϊσέλ» (Aşık Veysel) με το σύνθημα «Αγαπάμε τη χώρα μας τόσο πολύ που δεν μπορούμε να την αφήσουμε σε φανατικούς, τυράννους, εκμεταλλευτές και ιμπεριαλιστές!». Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Κεμάλ Οκουγιάν, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Χουάν Κάρλος Μαρσάν, αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΚΚ Κούβας.