Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Το «παράπονο» της Χρυσής Αυγής…

Tο «παράπονό» της εξέφρασε η τοπική οργάνωση Χανίων της Χρυσής Αυγής γιατί κανείς δεν τους νοικιάζει χώρο. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, εξαιτίας των πολλών αντιδράσεων κανείς στα Χανιά δεν τους νοικιάζει χώρο για να στεγάσουν τις δραστηριότητές τους: «κανείς μέσα στην πόλη δεν μας νοικιάζει πλέον χώρο για δημιουργία γραφείου της Τοπικής».

Έτσι, όπως λένε στην ανακοίνωσή τους, αναγκάζονται να συναθροίζονται σε ιδιωτικό χώρο κοντά στο Νοσοκομείο Χανίων…

Μπράβο στους Χανιώτες και το παράδειγμά τους -να μην νοικιάζουν χώρο στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής- να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα.

«Δε συνηθίζουμε να δημοσιεύουμε ανακοινώσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Αυτή όμως έχει ενδιαφέρον γιατί, εκτός των άλλων αναγνωρίζει ότι φυλλορροεί (και όχι μόνο στα Χανιά)

Τον τελευταίο καιρό έχουν βρει αφορμή τα παπαγαλάκια του συστήματος αλλά και ορισμένοι κακοπροαίρετοι που έχουν απομακρυνθεί από κοντά μας ή που ποτέ δεν πάτησαν το πόδι τους στην Τ.Ο Χανίων, να διαδίδουν ψεύδη και ανοησίες όπως όλοι όσοι απομακρύνονται από δίπλα μας σε όλη την Ελλάδα. Εδώ, στα Χανιά, τους ξέρουμε έναν- έναν όπως πολύ καλά ξέρουμε και την «ποιότητα» τους.

Η Τ.Ο Χανίων συνεχίζει ασταμάτητα τις δράσεις της με τα ίδια πρόσωπα που την απαρτίζουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και με νέους Συναγωνιστές που συμμετέχουν στον Αγώνα μας.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τ.Ο μας, είναι ότι μετά τα τελευταία εκτεταμένα επεισόδια από αριστεριστές και τους βανδαλισμούς στο κτήριο που στεγαζόταν το παλιό μας γραφείο, κανείς μέσα στην πόλη δεν μας νοικιάζει πλέον χώρο για δημιουργία γραφείου της Τοπικής.

Έτσι προσωρινά, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, συναθροιζόμαστε σε ιδιωτικό χώρο πλησίον του Νοσοκομείου Χανίων».