Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Το φτύσιμο στον Αμβρόσιο δεν αρκεί

Γράφει ο Στέλιος Κανάκης //

Ο φασίστας μητροπολίτης Αιγιαλείας δικάζεται σε δεύτερο βαθμό κατηγορούμενος για “δημόσια υποκίνηση βίας” και “κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος”. Κατά τον πρώην ταγματάρχη της χωροφυλακής και γνωστό ανθρωποειδές Θανάση Λενή, «οι ομοφυλόφιλοι είναι απόβλητοι» και προέτρεπε σε ενδεχόμενη συνάντηση «φτύστε τους».

Μάρτυρες υπεράσπισής του οι γνωστοί συνάδελφοί του (όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα) μητροπολίτες Γόρτυνος –Μεγαλουπόλεως και Πειραιά (ο γνωστός Μεντζελόπουλος).

Αν τους συναντήσετε στο δρόμο αποφύγετε να τους φτύσετε. Κι αυτούς και τους συναδέλφους τους. Πρόκειται για χαρακτηριστικές περιπτώσεις εξευτελισμού και προσβολής του ανθρώπινου είδους, εκπροσώπους του πιο σκοταδιστικού και δολοφονικού οργανισμού στον κόσμο.

Αποφύγετέ τους. Μακριά από αυτούς, τη μισάνθρωπη, μισόζωη και εγκληματική ιδεολογία τους, τις εκκλησίες τους. Απομονώστε τους! Δεν τους έχετε καμία ανάγκη ούτε στη γέννησή σας, ούτε στους γάμους σας – στη ζωή σας εν γένει και πολύ περισσότερο στο θάνατό σας. Εξαπατούν, αποκοιμίζουν, ευνουχίζουν τη σκέψη, αφοπλίζουν κοινωνικά. Όλοι τους! Αυτός είναι ο ρόλος τους, γι αυτό πληρώνονται παχυλώς και γι αυτό πλουτίζουν. Προϊόντα της κρίσης του δουλοκτητικού συστήματος πριν από σχεδόν 2.000 χρόνια παρασιτούν δίπλα στις εκμεταλλεύτριες τάξεις καταπιέζοντας και εκμαυλίζοντας τους λαούς, προσβάλλοντας και σκοτεινιάζοντας ακόμη την ανθρωπότητα. Μέχρι και η τάξη που σήμερα γλείφουν και στηρίζουν, κάποτε που έκανε την επανάστασή της, τους έπαιρνε τα κεφάλια.

_______________________________________________________________________________________________________

Στέλιος Κανάκης Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα «Με τη μουσική του κόσμου», «Οι μουσικοί του κόσμου» και «Δώδεκα μήνες συνθέτες».  Επίσης το «Ιερές Βλακείες» Εμπειρία Εκδοτική 1η και 2η έκδοση – Εκδόσεις Εντύποις 3η και 4η και το «Η Αγρία Γραφή» Εκδόσεις ΚΨΜ.
[email protected] Facebook: Stelios Kanakis /ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ