Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Το φωτορεπορτάζ του Κρετίνου στο Πέραμα

Το ΠΑΜΕ, ενόψει της απόφασης για τη «Χρυσή Αυγή», έγραψε συνθήματα στο Πέραμα, όπου οι ναζί είχαν ξεδιπλώσει την εγκληματική τους δράση με τις δολοφονικές επιθέσεις σε μέλη του ΠΑΜΕ και Αιγύπτιους αλιεργάτες. Στο Πέραμα η «Χρυσή Αυγή» είχε στήσει και το δουλεμπορικό της για λογαριασμό των εργολάβων και των εφοπλιστών.

perama 1

Όμως τα συνεργεία του Δήμου Περάματος ανέλαβαν το έργο της απορρύπανσης της πόλης στις 5.10.2020.

perama2

Η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Λαγουδάκη (φωτογράφος στο επάγγελμα) εκλέχτηκε με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος του οποίου υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις στη Β’ Πειραιά.

Τούς έπιασε όμως «με τη γίδα στην πλάτη» η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ και κατάγγειλε την κατάπτυστη ενέργεια της Δημοτικής Αρχής.

perama3

Την ίδια μέρα (5.10.2020) ο Γιάννης Λαγουδάκης ανάρτησε δήλωσή του για τη δίκη της Χρυσής Αυγής στο site του Δήμου Περάματος.

perama4

Ανάμεσα στα άλλα στη δήλωσή του αναφέρει: «Χρέος όλων μας είναι να καταδικάσουμε με το πιο κατηγορηματικό τρόπο τον φασισμό και τον ναζισμό, καθώς και να συμβάλλουμε στη διασφάλιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών».

Και η ελευθερία της έκφρασης και κριτικής σε ποια κατηγορία δικαιωμάτων κατατάσσονται κύριε δήμαρχε; Αλλά όταν το «χρέος» κατατάσσει θεμελιώδη δικαιώματα στις δραστηριότητες της απορρύπανσης, τότε η θρασύτητα ξεπερνά και αυτήν την κατρακύλα…