Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τραμπουκισμοί και ύβρεις Μπέου απέναντι στους κατοίκους των Σταγιατών: «15 μαλάκες είστε…» (VIDEO)

Νέο ρεσιτάλ χυδαιότητας έδωσε ο – γνωστός και μη εξαιρετέος – δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστικές επισκέψεις στις Σταγιάτες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο χωριό χθες Πέμπτη – οι κάτοικοι του οποίου τον έχουν κηρύξει «ανεπιθύμητο» – ήρθε σε οξεία αντιπαράθεση με παρευρισκόμενους οι οποίοι τον αποδοκίμασαν.

Έχοντας μαζί του δυνάμεις της αστυνομίας και σωματοφύλακες, ο Μπέος ήταν άκρως προκλητικός απέναντι στους κατοίκους, καθυβρίζοντας τους. Λίγο πριν αναχωρήσει από το χωριό κάτω από αποδοκιμασίες, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος Βόλου επιτέθηκε φραστικά στους κατοίκους λέγοντας τους: «15 μαλάκες είσαστε».

Σήμερα, Παρασκευή, ο Μπέος πραγματοποίησε νέα… επίσκεψη στο χωριό, όπου έσπασε μαύρες σημαίες και κατέβασε πανό διαμαρτυρίας που έχουν τοποθετήσει κάτοικοι ενώ άλλαξε τις κλειδαριές στη βιβλιοθήκη!

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική αρχή Μπέου προχωρά στην ιδιωτικοποίηση του νερού, με ότι αρνητικές συνέπειες θα έχει αυτό για τις Σταγιάτες, αποκόπτοντας ουσιαστικά το χωριό από την πηγή της Κρύας Βρύσης που αποτελεί την πηγή υδροδότησης του για 350 χρόνια.