Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τσακαλώτε, όξω απ’ την παράγκα

Γράφει ο Στέλιος Κανάκης //

Η μαϊμού των καπιταλιστών Τσακαλώτος, αναμένει τον θάνατο των συνταξιούχων. Την εξαθλίωση και την εξαφάνιση των γερόντων, την άλωση των ταμείων τους, το ανοσιούργημα της κλοπής των δικών τους εισφορών, την ναζιστική «τελική λύση» κατ’ ουσίαν, που επιφυλάσσουν για τους συνταξιούχους, έχει το αλήτικο θράσος να τα ονοματίζει «φυσικό τρόπο» εξόντωσης.

Άραγε, έχει υπ’ όψιν του, ο άθλιος επίγονος του εμφυλιοπολεμικού στρατηγού Τσακαλώτου, τα παραδείγματα της ιστορίας; Τις περιπτώσεις αφύπνισης των μαζών; Γιατί αν συμβεί αυτό, και δεν βλέπω κανένα λόγο να περιμένουν οι συνταξιούχοι να «φύγουν» έτσι άδοξα, πολλοί λακέδες και δουλικά της αστικής τάξης, θα εξαφανιστούν με μη φυσικό, αλλά απολύτως δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο.

_______________________________________________________________________________________________________

Στέλιος Κανάκης Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα «Με τη μουσική του κόσμου», «Οι μουσικοί του κόσμου» και «Δώδεκα μήνες συνθέτες».  Επίσης το «Ιερές Βλακείες» Εμπειρία Εκδοτική 1η και 2η έκδοση – Εκδόσεις Εντύποις 3η και 4η και το «Η Αγρία Γραφή» Εκδόσεις ΚΨΜ.
[email protected] Facebook: Stelios Kanakis /ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ