Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τo ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Τρικάλων

Τo ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Τρικάλων για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιούλη 2019 παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, σε εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποίησε η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου έγινε από το Σωτήρη Σωτηρόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, ο οποίος απευθυνόμενος στα λαϊκά στρώματα των Τρικάλων τους κάλεσε να κάνουν πιο ισχυρή τη δύναμή τους γιατί θα τη χρειαστούν από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Σημείωσε ότι το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο σε σημαντικό τμήμα, με μέσο όρο ηλικίας τα 44 έτη.

Οι υποψήφιοι:

trikala kaikhs

Καΐκης Γεώργιος του Ευαγγέλου, 56 ετών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων από το 2002, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Τρικκαίων. Υπήρξε Βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

trikala kantartzis

Κανταρτζής Αχιλλέας του Κλεομένη, 61 ετών, δικηγόρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, πρώην βουλευτής.

trikala kapeth

Καπέτη Γεωργία του Παντελή, 33 ετών, εκπαιδευτικός – φιλόλογος. Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θεσσαλίας (μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας -ΟΙΕΛΕ).

trikala liatifia

Λιατίφης Γεώργιος του Δημητρίου, 37 ετών, Μηχανολόγος – Μηχανικός. Πρόεδρος Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων, Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στη ΦΑΓΕ, Μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών. Δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων.

trikala ntourlios

Ντουρλιός Λάμπρος του Νικολάου, 41 ετών, μηχανολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μέλος του ΤΕΕ, ελεύθερος επαγγελματίας.

trikala petraki

Πετράκη Ειρήνη του Αντωνίου, 38 ετών, Αρχιτέκτονας – Μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας).