Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Υπάρχει εισαγγελέας; Ο φασιστικός βόθρος του «Μακελειού» ξεχείλισε ξανά…

Ο φασιστικός βόθρος που ονομάζεται «Μακελειό» δεν έπαψε ποτέ να αναδύει μυρωδιές χρυσαυγίτικης σαπίλας. Με όχημα τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό, η εν λόγω σαβουροφυλλάδα και η διαδικτυακή της έκδοση πρωτοστατούν στον κιτρινισμό, την πατριδοκαπηλεία και το ρατσιστικό μίσος.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, ο φασιστικός βόθρος επιδίδεται σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: Στην προσπάθεια ξεπλύματος των καταδικασμένων από τη δικαιοσύνη εγκληματιών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, τους οποίους επιχειρεί να παρουσιάσει ως τάχα… αδικημένους «αγωνιστές» και «πατριώτες». Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

Σήμερα, η χουντική φυλλάδα συνέχισε το βρώμικο ρόλο της με άλλο ένα χυδαίο πρωτοσέλιδο, όπου παρουσιάζει τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, ως πράκτορα της… Μοσάντ και «λακέ του ΚΚΕ» (!!). Πρόκειται για αναπαραγωγή της παλιάς και πλήρως γελοίας προσπάθειας των νεοναζί χρυσαυγιτών να παρουσιάσουν τον Ρουπακιά ως… συνδεόμενο με το ΚΚΕ!

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι αλλού…

Η γραφικότητα παύει να είναι χαριτωμένη όταν αγγίζει τα όρια της γκεμπελικής προπαγάνδας. Και αυτά τα όρια, η φυλλάδα «Μακελειό» τα έχει ξεπεράσει προ πολλού. Διότι είναι άλλο η δημοσιογραφική κριτική για μια δικαστική απόφαση και άλλο η σκόπιμη διασπορά συκοφαντιών και ψευδών πληροφοριών με στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Ο Ρουπακιάς είναι – και με τη βούλα του δικαστηρίου – καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη χρυσαυγίτης φονιάς.

Αναρωτιέται κάποιος: Υπάρχει άραγε εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα για τέτοιου είδους αθλιότητες;

Για όσους δε θα προτρέξουν να πουν γιατί να ασχοληθούμε με ένα περιθωριακό έντυπο/σάιτ της ακροδεξιάς, τους λέμε: Περιθωριακό γκρουπούσκουλο της ακροδεξιάς ήταν και η Χρυσή Αυγή πρωτού γιγαντωθεί. Το «αυγό του φιδιού» δεν το αφήνεις να εκκολαπτεί, αλλά το τσακίζεις από πριν.

Με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή μπορεί να τελειώσαμε, προς το παρόν. Ο χρυσαυγιτισμός όμως ζει και βασιλεύει…