Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Υποκριτικά και εντυπωσιοθηρικά η ΝΔ ανακοίνωσε αναστολή των κομματικών της εκδηλώσεων

Το κόμμα της ΝΔ ανακοίνωσε την αναστολή των κομματικών εκδηλώσεων σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους καλεί τα άλλα κόμματα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ φόρτωσε στο λαό τις ευθύνες για τη διασπορά του ιού, για να κρύψει τη δική της ανεπαρκή διαχείριση της πανδημίας. Τώρα που η πανδημία φουντώνει πάλι με ευθύνη της, σπεύδε με κινήσεις πρόχειρες, υποκριτικές και εντυπωσιοθηρικές να δείξει ότι είναι σε εγρήγορση και μεριμνά για την προστασία των πολιτών.

Άφησε απροστάτευτη τη χώρα και το λαό έναντι του ιού – για την «επανεκκίνηση» της οικονομίας και με τη λογική του κόστους – οφέλους – και προσπαθεί να στήσει επικοινωνιακά παιχνίδια σε μια κατάσταση που διαμορφώνεται ανησυχητική.

Ανησυχητική όχι μόνο για τη διασπορά του ιού αλλά και για την κατάσταση των δομών Υγείας όπου η κατάσταση σε σχέση με την αρχή της πανδημίας ελάχιστα έχει βελτιωθεί με προσωρινά μέτρα. Ανησυχητική και από την αβελτηρία της να πάρει μέτρα τα οποία κοστίζουν, όπως για παράδειγμα στα Μέσα Μεταφοράς.

Και επειδή δεν ξεχνάμε, ις ημέρες της καραντίνας η κυβέρνηση ήταν αυτή που ροκάσε συνωστισμό με τη συναυλία έξω από το Μαξίμου. Από την άλλη, το κόμμα που κάνει και έκανε δημόσιες εκδηώσεις, το ΚΚΕ, έχει να επιδείξει εντυπωσιακή υπευθνότητα στο σεβασμό των μέτρων αποστασιοοίησης και υγεινής.