Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Φασίστες της συμμορίας “propatria” τραμπούκισαν φοιτήτρια στέλεχος της ΚΝΕ

Την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών σε στέλεχος της ΚΝΕ, φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, σήμερα Κυριακή, μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

«Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες!», τονίζει η Οργάνωση της ΚΝΕ, τονίζοντας ότι φοιτητές και οι φοιτήτριες με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία στις 16 Ιούνη και στο Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στις 18 και 19 Ιούνη θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών σε στέλεχος της ΚΝΕ, φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, την Κυριακή 13/6 μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού.

Συγκεκριμένα μια ομάδα 15 θρασύδειλων “ψεκασμένων” της φασιστο-συμμορίας “propatria” επιχείρησαν με βρισιές και σπρωξιές να την τρομοκρατήσουν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στον προπηλακισμό στελέχους του ΚΚΕ την ίδια μέρα στο Νέο Ηράκλειο και σε άλλες ενέργειες της συγκεκριμένης συμμορίας στην οποία συμμετέχουν αρκετοί γνώριμοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες!

Ξέρουμε ότι τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ για την οργάνωση της πάλης της νεολαίας, ενάντια στην ασφυκτική κατάσταση που αντιμετωπίζει. Τους ενοχλεί ο αγώνας της νεολαίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που τσακίζει τις ζωές μας, ενάντια στο νόμο – έκτρωμα Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη και στο νέο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο.

Η ΚΝΕ σε αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσει ανεπιφύλαχτα να δίνει όλες τις δυνάμεις της. Οι προσπάθειες τρομοκράτησης απλά δυναμώνουν το πείσμα μας!

Έξω οι φασίστες από τις σχολές και τις γειτονιές μας! Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους!

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία στις 16 Ιούνη και στο Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στις 18 και 19 Ιούνη θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει».

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα