Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Φοιτητικές εκλογές: Ενισχυμένη η Πανσπουδαστική – Πρώτη δύναμη σε πολλές σχολές – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Φοιτητικές εκλογέςΣυνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη 10 Απρίλη σε όλη τη χώρα.

Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και αυξημένη σε σχέση με πέρσι, καθώς οι φοιτητές και οι σπουδαστές προσήλθαν για να εκλέξουν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα η Πανσπουδαστική ΚΣ αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη στους εξής 44 Συλλόγους:

Κοιν. Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών του ΔΠΘ, Μετάφρασης και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ΠΤΝ, Φυσικού και Βιολ. Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ΤΕΦΑΑ, ΕΜΜΕ, ΠΤΔΕ, Φαρμακευτικού, Γεωλογικού, Ψυχολογίας, Ιταλικού, Αγγλικού και Βιολογικού του ΑΠΘ, Μαθηματικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Νοσηλευτικής, ΠΤΝ, ΠΤΔΕ, Μαθηματικού και Τούρκικου του ΕΚΠΑ, ΣΕΤΠ και ΣΕΤ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Παν. Πελοποννήσου.

Επίσης στο ΠΤΔΕ, Ειδ. Αγωγής, Χωροταξίας, Φυτικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ψυχολογίας, Βιολογικού και Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Θεατρικών Σπουδών, Διαχ. Πολιτισμ. Περιβ. & Νέων Τεχν. και Φαρμακευτικού του Πανεπιστημίου Πατρών, ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ΣΕΥΠ, ΣΤΕΦ και ΤΕΙ Καρδίτσας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Μουσικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Κρήτης και Διοίκησης Εφοδιασμού του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η εικόνα των αποτελεσμάτων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι η ακόλουθη:

Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών

Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών

Τη ροή των αποτελεσμάτων μπορείτε να παρακολουθείτε στο portal 902.gr και στην ιστοσελίδα ekloges-spoudastes.gr.

Φοιτητικές εκλογές: Τη μεγαλύτερη άνοδο σε ψήφους και ποσοστά κατέγραψε η Πανσπουδαστική ΚΣ