Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Φοιτητικές εκλογές: Τα τελικά αποτελέσματα

Φοιτητικές εκλογές: Σε 2η δύναμη πανελλαδικά καταγράφοντας τη μεγαλύτερη άνοδο και κατακτώντας νέες πρωτιές σε μεγάλα ιδρύματα, όπως στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αναδείχτηκε η Πανσπουδαστική. Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε η ΔΑΠ ενώ  καταποντίστηκε το ΜΠΛΟΚΟ που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με τα αποτελέσματα καταμετρημένα στο σύνολο των ΑΕΙ, η «Πανσπουδαστική ΚΣ» έλαβε 11.510 ψήφους και ποσοστό 23,29%, αυξάνοντας κατά 2.398 τους ψήφους (1,11%)

 

apotelesmata foititikon eklogon1

Στα ΤΕΙ με καταμετρημένο το σύνολο των σχολών, η «Πανσπουδαστική Κ.Σ.» έλαβε 2.115 ψήφους και ποσοστό 20.89%, αυξημένο κατά 500 ψήφους.

apotelesmata foititikon eklogon2

Ενδεικτικά αναδεικνύεται η Πανσπουδαστική πρώτη δύναμη σε:

Κοιν. Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών του ΔΠΘ, Μετάφρασης και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ΠΤΝ, Φυσικού και Βιολ. Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ΤΕΦΑΑ, ΕΜΜΕ, ΠΤΔΕ, Φαρμακευτικού, Γεωλογικού, Ψυχολογίας, Ιταλικού, Αγγλικού και Βιολογικού του ΑΠΘ, Μαθηματικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Νοσηλευτικής, ΠΤΝ, ΠΤΔΕ, Μαθηματικού και Τούρκικου του ΕΚΠΑ, ΣΕΤΠ και ΣΕΤ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Παν. Πελοποννήσου.

Επίσης στο ΠΤΔΕ, Ειδ. Αγωγής, Χωροταξίας, Φυτικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ψυχολογίας, Βιολογικού και Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Θεατρικών Σπουδών, Διαχ. Πολιτισμ. Περιβ. & Νέων Τεχν. και Φαρμακευτικού του Πανεπιστημίου Πατρών, ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ΣΕΥΠ, ΣΤΕΦ και ΤΕΙ Καρδίτσας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Μουσικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Κρήτης και Διοίκησης Εφοδιασμού του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.