Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Πρώτη δύναμη η “Πανσπουδαστική ΚΣ” -Φωτο🎥Video

Συνεχίζεται η δημοσίευση αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών στην σελίδα

Η σελίδα ενημερώνεται συνεχώς με τα μόνα έγκυρα αποτελέσματα από όλους τους φοιτητικούς συλλόγους της χώρας, αποτελέσματα ανά ίδρυμα και συγκεντρωτικά πανελλαδικά αποτελέσματα.

Φέτος, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ψήφισαν λιγότεροι φοιτητές
(-3683), με μικρή αύξηση των λευκών.

Η Πανσπουδαστική παίρνει 16.900+ (34,19%)

Θ. Κωτσαντής:
9 Ιούνη να ανθίσουν ξανά τα γαρύφαλλα της ελπίδας
με πιο δυνατό το ΚΚΕ –
Η νέα γενιά μπορεί να κάνει την διαφορά

«Αποδείξατε ότι μέσα στα πανεπιστήμια υπάρχει ένα μεγάλο κόκκινο αγκάθι, καρφί στο μάτι της κυβέρνησης, και αυτό το αγκάθι δεν πρόκειται να φύγει ποτέ!» τόνισε ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, στον χαιρετισμό του στη Νομική, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι φοιτητές για να πανηγυρίσουν τη νίκη της «Πανσπουδαστικής» στις φοιτητικές εκλογές.

O Θ. Κωτσαντής υπογράμμισε ότι «συνεχίζουμε για να ακουστεί δυνατά η φωνή των φοιτητών, της νεολαίας, η φωνή του αγώνα και στην κάλπη των ευρωεκλογών. Στις 9 του Ιούνη, να ανθίσουν και εκεί τα γαρύφαλλα της ελπίδας με πιο δυνατό το Κόμμα μας, το ΚΚΕ. Η νέα γενιά μπορεί να κάνει την διαφορά».

Σημείωσε ότι «Με την ψήφο τους, χιλιάδες φοιτητές, έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας, αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, έστειλαν μήνυμα απόρριψης των ιδιωτικών πανεπιστημίων και την υποβάθμισης των σπουδών τους. Έστειλαν μήνυμα, ενίσχυσης του αγώνα και της διεκδίκησης, για ένα πανεπιστήμιο πραγματικά δημόσιο, σύγχρονο και δωρεάν, για πτυχία με αξία και δουλειά με δικαιώματα».

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε
Google News, Facebook _ Twitter