Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ: 53 οι νεκροί, τα 14 παιδιά (Σκληρές φωτό)

Ξεπέρασαν τους 50 οι νεκροί Παλαιστίνιοι στην Λωρίδα της Γάζας, την ώρα που η κυβέρνηση του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να τερματιστεί σύντομα η επίθεση.

palestine

palestine47Το υπουργείο Υγείας της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ότι οι νεκροί από τους βομβαρδισμούς, ανέρχονται στους 53, ανάμεσά τους 14 παιδιά και τρεις γυναίκες. Τουλάχιστον 320 έχουν τραυματιστεί. Το υπουργείο Εσωτερικών του θύλακα ανακοίνωσε ότι οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έχουν καταστρέψει όλα τα αστυνομικά τμήματα της Λωρίδας της Γάζας, όπως επίσης, έχουν στοχοποιηθεί και σπίτια όπου μένουν αξιωματούχοι της Χαμάς.

Από την πλευρά του ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Μπένι Γκανζ δήλωσε σήμερα, ότι δεν έχει προβλεφθεί ημερομηνία λήξης της επίθεσης στην Γάζα

«Οι IDF (σ.σ. οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις), θα συνεχίζουν τα χτυπήματα και θα επιβάλλουν απόλυτη σιωπή στο διηνεκές», είπε από την πόλη Ασκελόν. «Στην Γάζα, κτίρια γκρεμίζονται, εργοστάσια καταρρέουν, τούνελ καταστρέφονται και διοικητές (σ.σ. της Χαμάς) δολοφονούνται» συμπλήρωσε.

palestine5

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Τζόναθαν Κορνίκους, είπε ότι η επίθεση θα ενταθεί τις επόμενες ώρες, ενώ οι ανώτεροί του δεν έχουν καμία πληροφορία για πρόθεση της Χαμάς να ζητήσει ανακωχή «και δεν νοιάζονται για κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε.

Πηγή: 902.gr

Ακολουθήστε το Ατέχνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων