• [ «Δικοί σου εχθροί, δικοί μου εχθροί /του σκεφτόμενου ανθρώπου είναι εχθροί» οι φασίστες]
Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Φρανκ Κατσαρίδες Παρουσίαση νέου σίνγκλ

Ο Φρανκ (κατά κόσμον Νότης Λυτσιούλης) είναι εικονογράφος και ραπ καλλιτέχνης από την δυτική Αθήνα.

manifestoΣτο ενεργητικό του περιλαμβάνονται αρκετές ανεξάρτητες έντυπες κυκλοφορίες, έχοντας  αρχικά τον ρόλο του σχεδιαστή, ενίοτε και του σεναριογράφου και εικονογράφου.

Η πρώτη μουσική του έκθεση γίνεται υπό την σκέπη του ανεξάρτητου Label Manifesto που μετρά ήδη 3 επιτυχημένες δισκογραφικές κυκλοφορίες και μια πληθώρα γεμάτων συναυλιών την τελευταία διετία.

Οι “Κατσαρίδες”, αποτελούν μια επιτομή  στην παρατήρηση του αστικού τοπίου, υπό το πρίσμα του ανθρώπου που αφουγκράζεται τους ρυθμούς της Αθήνας και διαδρά με την κουλτούρα της.

Ένα ρέκβιεμ τούτης της εποχής που αποδίδεται με εικονοπλασία και σαρκασμό πάνω στην ατμοσφαιρικής φύσεως παραγωγική πρόταση του Drugitiz.

Η “αριστερά” σκοντάφτει πάνω στην κρίση, οι σκληροί ράππερς φοβούνται να απεργήσουν, οι ασφαλίτες γυρνοβολάνε στο Θησείο “και οι πουλημένοι με παππού στο ΕΑΜ θα πάρουν βήμα για τσαλάκωμα…”

Το κομμάτι περιλαμβάνεται στα 200 συλλεκτικά αντίτυπα της “Κολλεκτιβοποίησης”, όπως αυτή μοιράστηκε στις 26 του Δεκέμβρη, στο πρώτο Manifestival και αποτελεί τον προπομπό του full album  ΦΡΝΚSYSTM, του οποίου η κυκλοφορία έχει σχεδιαστεί για τον Σεπτέμβρη του 2016.

To release party για την κυκλοφορία του single, θα γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στο On the Road (Ιακχού 12, Γκάζι)

Μέχρι τότε…

“Θέλει επίθεση μετωπικά, κάνουν επίθεση με το pick-up / Δεν θα κλεβα τα ραπ σου, ούτε σε πήχτρα ΗΣΑΠ”