Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Φτύστε τους! Απομονώστε τους! Γκρεμίστε τους!

Γράφει ο Στέλιος Κανάκης //

Στις “παροχές” προς τα θύματα και τους δολοφονημένους των κυβερνητικών αλητών και το ότι τα καμένα αυτοκίνητα δεν θα πληρώσουν… τέλη κυκλοφορίας.

Είναι θρασείς, είναι ανάλγητοι, είναι δολοφόνοι. Σκοτώνουν και προκαλούν. Είναι ελεεινά ανθρωπάκια που υπάρχουν απλώς με την ανοχή και την συγκατάβασή μας.

Μόνο αυτή η ανακοίνωση αρκεί για να τους πάρει φαλάγγι κανείς. Αλλά είναι και τόσα άλλα. Κι όμως τους ανεχόμαστε.

Αυτό εντέλλονται από τα αφεντικά τους. Να δολοφονούν και να σκυλεύουν τους νεκρούς. Να προσβάλουν τη μνήμη των θυμάτων τους και να χλευάζουν τον πόνο των οικείων τους, πριν στεγνώσει το δάκρυ του χαμού τους. Και να προετοιμάζουν με την πολιτική τους για την επόμενη καταστροφή. Που θα την ονοματίσουν κι αυτήν φυσική.

Στο αφύσικο σύστημά τους τίποτα δεν είναι φυσικό. Πρόκειται για στυγνές, μαζικές δολοφονίες. Παράλληλα θα μας χλευάζουν και θα μας εξευτελίζουν. Αν δεν εκλείψει ο καπιταλισμός τους αργά αλλά μεθοδικά και σταθερά θα μας εξαφανίζουν. Δεν ανθρωπεύει το σύστημά τους και δεν πέφτουν από μόνοι τους. Αν όμως ξυπνήσουμε, την έχουμε την δύναμη. Φτύστε τους και γκρεμίστε τους. Στείλτε τους στον βόθρο της ιστορίας, όπου ανήκουν, πριν είναι αργά για όλους μας.

_______________________________________________________________________________________________________

Στέλιος Κανάκης Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα «Με τη μουσική του κόσμου», «Οι μουσικοί του κόσμου» και «Δώδεκα μήνες συνθέτες».  Επίσης το «Ιερές Βλακείες» Εμπειρία Εκδοτική 1η και 2η έκδοση – Εκδόσεις Εντύποις 3η και 4η και το «Η Αγρία Γραφή» Εκδόσεις ΚΨΜ.
[email protected] Facebook: Stelios Kanakis /ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ