Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φωτό από τη μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη από την ΕΕΔΥΕ

Συγκέντρωση στο υπουργείο Άμυνας που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη για να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση στην πολιτική της εμπλοκής στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, μετά τις νέες βάρβαρες επιθέσεις του κράτους-δολοφόνου Ισραήλ.

Θα ακολουθήσει πορεία προς τις πρεσβείες του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Στη συγκέντρωση παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΚΕ του Κόμματος.

sugkentrosi palaistini1 sugkentrosi palaistini2 sugkentrosi palaistini3 sugkentrosi palaistini4 sugkentrosi palaistini5 sugkentrosi palaistini6 sugkentrosi palaistini7 sugkentrosi palaistini8 sugkentrosi palaistini9 sugkentrosi palaistini10 sugkentrosi palaistini11 sugkentrosi palaistini12 sugkentrosi palaistini13

 

Η ΕΕΔΥΕ καλεί σε πάλη για:

  • Την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.
  • Να καταργηθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις. Να κλείσει η βάση της Σούδας. Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας. Να μη δημιουργηθεί καμία νέα ευρωατλαντική βάση και στρατιωτική υποδομή.
  • ΟΧΙ στην εγκατάσταση πυρηνικών στον Άραξο και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.
  • Καμία συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, σε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά άλλων λαών.
  • Να σταματήσουν η ΝΑΤΟική άσκηση «Defender Europe» και όλες οι ασκήσεις που στοχεύουν στην περικύκλωση της Ρωσίας και σημαδεύουν άλλους λαούς.
  • Όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και στη διάταξη των Ενόπλων Δυνάμεων στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ, ανάκληση της κυβερνητικής απόφασης για την αύξηση της θητείας στο Στρατό Ξηράς.
  • Καμία αλλαγή των συνόρων και των Συνθηκών που τα καθορίζουν.
  • Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

sugkentrosi palaistini15 sugkentrosi palaistini16 sugkentrosi palaistini17 sugkentrosi palaistini18 sugkentrosi palaistini19 sugkentrosi palaistini20