Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χανιά: Για 10 λεπτά κατέβασαν νωρίτερα 15χρονο επιβάτη από λεωφορείο

Πλήρωσε 2 ευρώ αντί για 2.10 και τον κατέβασαν μια στάση νωρίτερα από τον προορισμό του. Το γεγονός συνέβη στα Χανιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου σε βάρος ενός επιβάτη ηλικίας 15 ετών.

Δεν είχε το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου και αναγκάστηκε να αποβιβαστεί νωρίτερα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε μέσω του διαδικτύου από τον πατέρα του 15χρονου που παράλληλα επικοινώνησε με το ΚΤΕΛ, ενώ επιβεβαιώθηκε και από τον προϊστάμενο κίνησης Μιχάλη Τσουπάκη.

Το ΚΤΕΛ επιρρίπτει την ευθύνη στην εποχική εισπράκτορα. Σε ανακοίνωση αναφέρει πως «το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ μετά από καταγγελία που έγινε στο διαδίκτυο από νεαρό επιβάτη, θα ήθελε να ενημερώσει, ότι νεοπροσλαμβανόμενη εποχιακή εισπράκτορας από υπερβάλλοντα ζήλο ζήτησε από επιβάτη να κατέβει απ’ το λεωφορείο πριν απ’ τον προορισμό του, επειδή δεν είχε το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου. Η εισπράκτορας έχει κληθεί σε απολογία. Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ λυπάται για το γεγονός αυτό, δεν το χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς έχει δείξει και συνεχίζει καθημερινά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».