Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χαϊδάρι: Με συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις καταφεύγει ο Ντηνιακός – Απάντηση Σελέκου

Σε δήλωσή του ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος του Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο Β’ γύρο των εκλογών την προσεχή Κυριακή, αναφέρει:

«Ο Βαγγέλης Ντηνιακός, πανικόβλητος, προσπαθεί να εξηγήσει τη μεγάλη άνοδο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στον α’ γύρο των εκλογών με συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις. Χαρακτηρίζει, μάλιστα, την πεντάχρονη διοίκηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ως “περίοδο μιζέριας και ρουσφετιών”.

Ονομάζει “μιζέρια” την προσπάθειά μας να μη φορτώσουμε με νέα βάρη τις λαϊκές οικογένειες αλλά να τις ανακουφίσουμε, μειώνοντας τα δημοτικά τέλη, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς. Να έχουν πρόσβαση όλα τα παιδιά στον πολιτισμό, στον αθλητισμό με την αναβάθμιση των υποδομών, των υπηρεσιών του δήμου.

Βαφτίζει “ρουσφέτια” τη στήριξη του Δήμου στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων να υπερασπίσουν το δικαίωμά τους στη δουλειά, γιατί θέλει τους εργαζόμενους μόνιμα σε ομηρία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια για να τους εκβιάζει, να τους εκμεταλλεύεται.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί! Το ρουσφέτι μαζί με τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία στους εργαζόμενους, το έκανε “επιστήμη” ο συνδυασμός του Ντηνιακού 20 χρόνια στο Χαϊδάρι. Κι αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες…

Σήμερα ο Βαγγέλης Ντηνιακός δεν μπορεί να εξηγήσει την άνοδο στον α’ γύρο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, τη Δευτέρα δεν θα μπορεί να εξηγήσει την ήττα του».