Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χαϊδάρι – Μιχάλης Σελέκος: Προτεραιότητα οι ανάγκες του λαού μας

Σε δήλωσή του ο Μ. Σελέκος σημειώνει τα εξής:

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που στηρίξατε τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και εμένα προσωπικά στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Θέλω όμως και να απευθυνθώ και σε όλους εσάς που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας κάνατε άλλες επιλογές, στηρίξατε τους άλλους συνδυασμούς.

Όλοι σας ξέρετε ότι παλέψαμε με τα δύσκολα, δεν κρυφτήκαμε πίσω από τα προβλήματα, αντίθετα ασχοληθήκαμε με όλα τα μικρά και τα μεγάλα γιατί προτεραιότητά μας ήταν, είναι και θα είναι οι ανάγκες του λαού του Χαϊδαρίου, οι ανάγκες όλων εμάς. Γι’ αυτό δεν γίναμε μεσάζοντες επιχειρηματικών συμφερόντων, δεν μετατρέψαμε το δήμο σε ΑΕ για να κερδίζουν οι λίγοι σε βάρος των πολλών. Σε δύσκολους καιρούς που όλοι περάσαμε, ο δήμος ήταν στήριγμα και όχι εχθρός του λαού.

Σας καλώ, ανεξαρτήτως τι ψηφίσατε στον πρώτο γύρο, την επόμενη Κυριακή να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να μείνει ο δήμος Χαϊδαρίου δίπλα στο λαό και τις ανάγκες του. Σας καλώ να υπερασπιστείτε την αλήθεια, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά.

Συνεχίζουμε! Μπροστά οι ανάγκες του λαού!».

Χαϊδάρι – Ξεκάθαρο το δίλημμα: Δήμαρχος αγωνιστής ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων;